viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Pariloitu lohi-silakkatartar

26.06.2012 Antti Vahtera

Suolaa ja pippuroi kalasuikaleet ja anna maustua kylmässä noin puoli tuntia. Lisää muut aineet ja anna makujen tasaantua. Muotoile esimerkiksi rengasmuotin avulla “pihveiksi”. Pariloi nopeasti erittäin kuumalla parilalla tai paistinpannulla ja siirrä uunipannulle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Tarjoile heti sinappikastikkeen ja esimerkiksi perunamuhennoksen kanssa. Sinappikastike Keitä simpukkaliemi ja kerma puoleen. Lisää sinappi, voi […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

250 g nahattomia silakkafileitä pitkittäin suikaloituna

250 g puhdistettua lohifileetä ohuina suikaleina

1-2 rkl Dijon-sinappia

1 dl smetanaa

1 nippu ruohosipulia silputtuna

1 salottisipuli silputtuna

suolaa

mustapippuria

valkopippuria

Sinappikastike

1 dl simpukkalientä

2 dl kuohukermaa

1 tl Dijon-sinappia

2 tl kylmää voita

suolaa

valkopippuria

ripaus cayennepippuria

Valmistusohje

Suolaa ja pippuroi kalasuikaleet ja anna maustua kylmässä noin puoli tuntia. Lisää muut aineet ja anna makujen tasaantua. Muotoile esimerkiksi rengasmuotin avulla “pihveiksi”. Pariloi nopeasti erittäin kuumalla parilalla tai paistinpannulla ja siirrä uunipannulle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Tarjoile heti sinappikastikkeen ja esimerkiksi perunamuhennoksen kanssa.

Sinappikastike

Keitä simpukkaliemi ja kerma puoleen. Lisää sinappi, voi ja mausteet. Vispaa kuohkeaksi ja tarkista maku. Pidä lämpimänä, mutta älä anna enää kiehua.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä