viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Paras uunipeltipasta
Yleinen

Paras uunipeltipasta

11.02.2018 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo

Paras uunipeltipasta on nopeasti valmis ja pelastaa arjen.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

munaton

15 min + 25 min paistamiseen

*

500 g tomaattimurskaa

2 dl lihalientä

1 tl viinietikkaa

1 tl sokeria

1 rkl tuoretta hienonnettu timjamia

1 l gnocchi-pastaa keitettynä (noin 6 dl raakana)

50 g serrano-kinkkua

*

Pähkinäjuustotahna:

1/2 dl hasselpähkinöitä

125 g mascarpone-tuorejuustoa

75 g sinihomejuustoa

Valmistusohje

1. Sekoita laakeassa uunivuoassa tomaattimurska, lihaliemi, viinietikka, sokeri ja hienonnettu timjami.
2. Levitä päälle kypsä gnocchi-pasta.
3. Rouhi hasselpähkinät. Sekoita kulhossa pähkinäjuustotahnan ainekset tasaiseksi tahnaksi.
4. Nosta juustotahnaa nokareina pastan päälle. Revi serranokinkkuviipaleita pienemmiksi paloiksi ja lisää vuoan päälle.
5. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

Viinisuositus

Yali Wetland Reserva Gewürztraminer 2017

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Rapel
10,99 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Pääruoka

Luonnonkalapasta

time Created with Sketch.
20 min
Kalaruoka
Pääruoka

Juustopasta

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!

21.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Elvi Rista

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä