viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Edamame-papu-fenkolisalaatti
Yleinen

Edamame-papu-fenkolisalaatti

26.04.2018 Teresa Välimäki + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
2 h 10 min
servings Created with Sketch.
6 annosta

Tarjoa edamame-papu-fenkolisalaattia brunssilla brie-munakkaan ja kuohuviinin seurassa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

200 g edamame-papuja (pakaste)

1 fenkoli

2 rkl oliiviöljyä

2 rkl sitruunamehua

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

ripaus sokeria

Valmistusohje

1. Sulata pavut hellästi (mielellään yön yli jääkaapissa).
2. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.
3. Laita pavut ja fenkolit kulhoon. Lisää kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, mustapippuri sekä sokeri. Kääntele sekaisin.
4. Tarjoile papusalaattia yrttisen brie-uunimunakkaan rinnalla.

Viinisuositus

Nepenthe Prestige Cuvée Chardonnay Pinot Noir Extra Dry

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Australia
16,89 €
0,75 l
Laatu vastaa hintaa
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Feta-kvinoasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Gnocchipannu munakoisolla

time Created with Sketch.
55 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Sokerisuolattu sitruunasiika ja maalaissalaatti

time Created with Sketch.
kypsennys 3 h valmistus 30 min
Kalaruoka

Lue lisää

Helppo ja herkullinen vegebrunssi + kuohuviinit

08.02.2022 Reseptit ja tyyli: Teresa Välimäki Kuvat: Laura Riihelä

Uudenvuoden tarjottavat: illan bileet ja aamun brunssi

20.12.2021 Viinilehden toimitus

Raikas kuohuviinicocktail poksauttaa uudenvuoden juhlat käyntiin – maistuu myös brunssilla!

20.12.2021 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä