Reseptit

Papu-fenkolisalaatti

Tarjoa papu-fenkolisalaattia brunssilla brie-munakkaan ja uuden maailman kuohuviinin seurassa.

Ainekset

6 annosta

gluteeniton, maidoton, munaton, kasvis

10 min + 2 h sulamiseen

*

200 g edamame-papuja (pakaste)

1 fenkoli

2 rkl oliiviöljyä

2 rkl sitruunamehua

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

ripaus sokeria

Valmistusohje

1. Sulata pavut hellästi (mielellään yön yli jääkaapissa).
2. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.
3. Laita pavut ja fenkolit kulhoon. Lisää kulhoon oliiviöljy, sitruunamehu, suola, mustapippuri sekä sokeri. Kääntele sekaisin.
4. Tarjoile papusalaattia yrttisen brie-uunimunakkaan rinnalla.

Viinisuositus

Nepenthe Prestige Cuvée Chardonnay Pinot Noir Extra Dry

506447, Alkon tuotesivu
Kuohuviini / Adelaide Hills / Australia
Australian Vintage
Chardonnay, Pinot Noir
15,90 € (0,75 l)
Katso Viinistä viiniin -viiniarvio

Erittäin hedelmäinen, vienon kermainen ja pähkinäinenkin maku. Runsas kuohuviini eksoottisissa aromeissaan, viehkeässä makeudessaan ja pehmeässä maussaan on erinomainen valinta runsasmakuiselle brunssille. Erityisen hyvin viini sopii yrttisen brie-munakkaan seuraksi, jota tarjoillaan papu-fenkolisalaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

Kaupallinen yhteistyö
Pääruoka

Parsa-halloumivartaat ja roja-kastike

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Kaupallinen yhteistyö

Vastaavia artikkeleita

Vuoden parhaat hanaviinit 2019 on valittu – voittajat tulevat Saksasta ja Portugalista

13.06.2019 Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund + Kuva Laura Riihelä

TOP 5: Magnumit kesäjuhliin

12.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Shutterstock

Liity porukkaamme, haemme uutta työntekijää

11.06.2019 Elisa