viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Paistettua merianturaa, anjovisfileitä ja puikulaperunaa

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista merianturoista nahka ja pää. Mausta kalat molemmin puolin pippurilla ja vähällä suolalla. Paista kalat paistinpannulla kirkastetussa voissa miedolla lämmöllä. Käännä kalat, levitä niille anjovisfileet ja raastettua piparjuurta ja jatka paistamista. Lisää pannulle myös kuoritut ja halkaistut perunat. Valuta sitruunamehu kalojen päälle. Voit kokeilla kalan kypsyyttä haarukalla, kun fileet irtoavat ruodosta, ne ovat kypsiä. Nostele […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 kokonaista merianturaa

1 dl kirkastettua voita

0,5 dl raastettua piparjuurta

12 anjovisfileetä

12 keitettyä puikulaperunaa

1 sitruunan mehu

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Poista merianturoista nahka ja pää. Mausta kalat molemmin puolin pippurilla ja vähällä suolalla. Paista kalat paistinpannulla kirkastetussa voissa miedolla lämmöllä. Käännä kalat, levitä niille anjovisfileet ja raastettua piparjuurta ja jatka paistamista. Lisää pannulle myös kuoritut ja halkaistut perunat. Valuta sitruunamehu kalojen päälle. Voit kokeilla kalan kypsyyttä haarukalla, kun fileet irtoavat ruodosta, ne ovat kypsiä. Nostele kalat ja perunat lautasille, lusikoi vielä sitruunavoi pannulta kalojen ja perunoiden päälle.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Ali Nazik Kebab

time Created with Sketch.
1 h 30 min
Liharuoka
Pääruoka

Maissikeitto & zhug

time Created with Sketch.
60 min
Keitto
Pikkusyötävä

Appelsiinichutney

time Created with Sketch.
1 h

Lue lisää

Viinikoulun syksy – hyppää mukaan Viinilehden viinikouluihin!

05.09.2024 Anna-Kaisa Karppinrn

Luomuviinien voittoputki! Viinilehden Vuoden luomuviinit on valittu

04.09.2024 Viinilehden toimitus

Suomalaiset viinit: Nouseva ilmiö Pohjolan kylmässä ilmastossa

04.09.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä