Paistettua merianturaa, anjovisfileitä ja puikulaperunaa

Poista merianturoista nahka ja pää. Mausta kalat molemmin puolin pippurilla ja vähällä suolalla. Paista kalat paistinpannulla kirkastetussa voissa miedolla lämmöllä. Käännä kalat, levitä niille anjovisfileet ja raastettua piparjuurta ja jatka paistamista. Lisää pannulle myös kuoritut ja halkaistut perunat. Valuta sitruunamehu kalojen päälle. Voit kokeilla kalan kypsyyttä haarukalla, kun fileet irtoavat ruodosta, ne ovat kypsiä. Nostele […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 kokonaista merianturaa

1 dl kirkastettua voita

0,5 dl raastettua piparjuurta

12 anjovisfileetä

12 keitettyä puikulaperunaa

1 sitruunan mehu

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Poista merianturoista nahka ja pää. Mausta kalat molemmin puolin pippurilla ja vähällä suolalla. Paista kalat paistinpannulla kirkastetussa voissa miedolla lämmöllä. Käännä kalat, levitä niille anjovisfileet ja raastettua piparjuurta ja jatka paistamista. Lisää pannulle myös kuoritut ja halkaistut perunat. Valuta sitruunamehu kalojen päälle. Voit kokeilla kalan kypsyyttä haarukalla, kun fileet irtoavat ruodosta, ne ovat kypsiä. Nostele kalat ja perunat lautasille, lusikoi vielä sitruunavoi pannulta kalojen ja perunoiden päälle.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla