Ainekset
4 kokonaista merianturaa
1 dl kirkastettua voita
0,5 dl raastettua piparjuurta
12 anjovisfileetä
12 keitettyä puikulaperunaa
1 sitruunan mehu
mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Poista merianturoista nahka ja pää. Mausta kalat molemmin puolin pippurilla ja vähällä suolalla. Paista kalat paistinpannulla kirkastetussa voissa miedolla lämmöllä. Käännä kalat, levitä niille anjovisfileet ja raastettua piparjuurta ja jatka paistamista. Lisää pannulle myös kuoritut ja halkaistut perunat. Valuta sitruunamehu kalojen päälle. Voit kokeilla kalan kypsyyttä haarukalla, kun fileet irtoavat ruodosta, ne ovat kypsiä. Nostele kalat ja perunat lautasille, lusikoi vielä sitruunavoi pannulta kalojen ja perunoiden päälle.