Ainekset
4 kevätkananpoikaa
4 kpl punaista paprikaa
4 kpl keltaista paprikaa
2 kpl punaista chiliä
150 g neulapapuja
8 kpl valkosipulinkynttä
20 kpl kirsikkatomaattia
0,5 dl oliiviöljyä
2 rkl balsamietikkaa
3 dl valkoviiniä
chilistä grillimaustetta
mustapippuria
suolaa
Kermaviilikastike
2 dl kermaviiliä
1 limetin mehu
1 dl silputtua ruohosipulia
1/2 dl tuoretta minttua silputtuna
mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Huuhtele kananpoikien vatsat huolellisesti. Kuivaa, sekä mausta sisältä ja päältä grillimausteella. Halkaise paprikat ja chilit ja poista siemenet. Leikkaa paprikat neljään osaan ja chilit ohuiksi suikaleiksi. Poista pavuista kannat ja kuori valkosipulinkynnet. Kumoa kaikki vihannekset paistovuokaan ja sekoittele niihin viini sekä öljyä ja balsamietikkaa. Mausta grillimausteella, pippurilla ja suolalla.
Nosta kananpojat vihannesten päälle ja paista 180-asteisessa uunissa vajaa tunti, välillä vihanneksia sekoittaen ja kananpoikia valellen. Tarjoa couscousin ja kermaviilikastikkeen kanssa.
Kermaviilikastike
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Tarjoa kylmänä.