Ainekset
500 g turskafileetä
100 dl voita
12 kpl anjovisfileetä
2 rkl kapriksia
2 kpl salottisipulia silputtuina
12 kpl valkosipulinkynttä
4 rkl balsamiviinietikkaa
1 sitruunan mehu
mustapippuria myllystä
vain ripaus suolaa
Valmistusohje
Leikkaa turskafilee neljään osaan. Mausta ne pippurilla ja maltillisesti suolalla. Paista fileet vähässä voissa pinnoitetulla pannussa rapeiksi vain toiselta puolen, noin 3 minuutin ajan. Siirrä fileet voideltuun uunivuokaan ja jaa niiden päälle anjovisfileet sekä kylmässä vedessä huuhdellut kaprikset. Paahda kattilassa vähässä voissa salottisipulit ja valkosipulit (kuorineen) rapeiksi.
Lisää joukkoon loppu voi, viinietikka ja sitruunamehu. Anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti. Ota kansi pois ja keitä vielä hetki. Paahda kalavuokaa 250-asteisessa uunissa 2–3 minuuttia. Nosta fileet lautasille ja lisää balsamietikkasipulit päälle. Tarjoa perunalumen ja rapean salaatin kanssa.