viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Siemennäkkäri
Yleinen

Paahdettu paprikatahna

26.04.2018 Teresa Välimäki + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo + Kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
20 + 20 min
servings Created with Sketch.
6 annosta

Paahdettu paprikatahna on brunssin väriläiskä. Herkullista cremantin kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

3-4 paprikaa

1 sipuli

4 valkosipulinkynttä

1 chilipalko

3 rkl oliiviöljyä

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

1/2 sitruunan mehu

ripaus sokeria

Valmistusohje

1. Pese ja lohko paprikat, poista siemenet sekä kanta. Kuori ja lohko sipuli, viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Halkaise chilipalko, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi.
2. Levitä kasvikset leivinpaperille uunipellille. Pirskottele päälle oliiviöljy ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
3. Paahda 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
4. Siirrä ainekset tehosekoittimeen tai soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää sitruunamehu ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa ja sokeria tai oliiviöljyä, jotta saat sopivan paksuisen levittyvän tahnan.
5. Tarjoa siemennäkkärin kanssa.

Brunssiviinisuositus

Wolfberger (W) Crémant d’Alsace Organic Brut

Alkon tuotenro 1:

Kuohuviini Alsace
18,19 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Vihreä shakshuka

time Created with Sketch.
25 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Rapeat tofupuikot & linssitahna

time Created with Sketch.
45 min
Maidoton Kasvisruoka
Alkuruoka

Pastisvoissa paistetut jättikatkaravut ja paprika-aiolia

time Created with Sketch.
20 min
Maidoton Kalaruoka

Lue lisää

Helppo ja herkullinen vegebrunssi + kuohuviinit

08.02.2022 Reseptit ja tyyli: Teresa Välimäki Kuvat: Laura Riihelä

Uudenvuoden tarjottavat: illan bileet ja aamun brunssi

20.12.2021 Viinilehden toimitus

Raikas kuohuviinicocktail poksauttaa uudenvuoden juhlat käyntiin – maistuu myös brunssilla!

20.12.2021 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä