viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Olut-sipulihilloke

13.12.2017 Aniko Lehtinen Kuva: Sami Piskonen

Tarjoa sipulihilloketta juustojen kanssa. Juomaksi sopii vintage-oluet.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 isoa sipulia

1/2 dl makeaa ale-olutta (esim. Duvel)

1/2 dl fariinisokeria

1/2 dl balsamiviinietikkaa

muutama timjaminoksa

Valmistusohje

1. Kuori ja pilko sipulit.
2. Kiehauta olut kattilassa ja lisää sipulit.
3. Lisää fariinisokeri, balsamiviinietikka ja timjaminnoksat lehtineen ja ruoteineen.
4. Anna kiehua 30 minuuttia. Nosta timjamin oksat pois.
5. Jäähdytä.
6. Tarjoa kypsytettyjen juustojen kanssa.

Ohjeesta tulee noin purkillinen (2 dl) hilloketta.

 

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä