viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Olut-sipulihilloke

13.12.2017 Aniko Lehtinen Kuva: Sami Piskonen

Tarjoa sipulihilloketta juustojen kanssa. Juomaksi sopii vintage-oluet.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2 isoa sipulia

1/2 dl makeaa ale-olutta (esim. Duvel)

1/2 dl fariinisokeria

1/2 dl balsamiviinietikkaa

muutama timjaminoksa

Valmistusohje

1. Kuori ja pilko sipulit.
2. Kiehauta olut kattilassa ja lisää sipulit.
3. Lisää fariinisokeri, balsamiviinietikka ja timjaminnoksat lehtineen ja ruoteineen.
4. Anna kiehua 30 minuuttia. Nosta timjamin oksat pois.
5. Jäähdytä.
6. Tarjoa kypsytettyjen juustojen kanssa.

Ohjeesta tulee noin purkillinen (2 dl) hilloketta.

 

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Tomaattikompotti ja juustot

time Created with Sketch.
1 h 20 min
Pikkusyötävä

Pensasmustikka-burratasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Brunssi
Jälkiruoka

Marmorikakku

time Created with Sketch.
1 h 45 min
Leivonnainen

Lue lisää

Äitienpäivän kimppuun – 4 x rosee ja kukka

06.05.2025 Viinilehden toimitus

Chilen viinien haasteellinen vuosikerta 2025

02.05.2025 Teksti ja kuvat Ilkka Sirén

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä