Yleinen

Nopea graavilohi-kulhopasta

Nopea graavilohi-kulhopasta on pikaruokaa parhaimmillaan, valmista reilussa vartissa.

Ainekset

4 annosta

munaton

15 min + 15 min pastan keittämiseen

*

150 g graavilohiviipaleita

1 punainen chili

1/2 pieni punasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 limetin mehu

3 rkl oliiviöljyä

250 g caserecce-tai penne-pastaa

vettä

suolaa

1 dl pecorinoa tai manchegoa raastettuna

1 dl korianteria hienonnettuna

sormisuolaa

Valmistusohje

1. Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi.
2. Huuhtele chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot. Hienonna chili. Kuori ja hienonna punasipulinpuolikas ja valkosipulinkynsi.
3. Sekoita tarjoilukulhossa graavilohi, chili, punasipuli, valkosipuli, limettimehu ja oliiviöljy.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisen ajan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
5. Valuta pasta lävikössä. Sekoita pasta kuumana graavilohiseoksen joukkoon.
6. Lisää joukkoon pecorinoraaste ja hienonnettu korianteri. Ripottele päälle vielä hieman sormisuolaa. Tarjoile lohipasta heti kuumana tai jäähtyneenä pastasalaatin tapaan.

Viinisuositus

Jurtschitsch Platin Riesling 2018

Alkon tuotenro: 571507

Valkoviini Itävalta
14,98 €
0.75 l
Artboard Created with Sketch.
one-point Created with Sketch. 1
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Nokkospasta

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Yhden astian lasagne

time Created with Sketch.
30 min
Munaton Pasta
Pääruoka

Pasta bolognese

time Created with Sketch.
2 h
Munaton Liharuoka

Vastaavia artikkeleita

Helppoa ja herkullista – Katso reseptit ja viinisuositukset

17.03.2020 Viinilehden toimitus