viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Munakoisogratiini

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa munakoisot, sipulit ja tomaatit viipaleiksi. Kuullota sipulit kevyesti kattilassa voissa, mutta älä anna niiden ruskistua. Levitä sipulit voideltuun, laakeaan uunivuokaan tasaisesti. Lado munakoisot ja tomaatit vuorotellen vinottain sipulin päälle. Mausta pippureilla ja suolalla ja ripottele päälle parmesaania. Gratinoi 10-15 minuuttia 225 C uunissa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 munakoisoa

4-6 isoa sipulia

4 pihvitomaattia

100 g parmesan -juustoa

2 rkl voita

musta- ja valkopippuria myllystä

merisuolaa myllystä

Valmistusohje

Leikkaa munakoisot, sipulit ja tomaatit viipaleiksi. Kuullota sipulit kevyesti kattilassa voissa, mutta älä anna niiden ruskistua. Levitä sipulit voideltuun, laakeaan uunivuokaan tasaisesti. Lado munakoisot ja tomaatit vuorotellen vinottain sipulin päälle. Mausta pippureilla ja suolalla ja ripottele päälle parmesaania. Gratinoi 10-15 minuuttia 225 C uunissa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä