viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Mokkapalat Deluxe

27.11.2017 Elisa Johansson + Kuva Sami Piskonen

1. Sulata mutakakku pakkauksen ohjeen mukaan. 2. Sulata kuorrutteen voi kattilassa. 3. Lisää voisulan sekaan suklaa ja anna sulaa. 4. Mittaa kahvilikööri ja tomusokeri kattilaan, sekoita tasaiseksi kuorrutteeksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria, jos kuorrute on kovin löysää. 5. Levitä kuorrute kakulle. Ripottele pintaan rouhittua suklaata ja nonparelleja. 6. Anna jähmettyä jääkaapissa vartti. 7. Leikkaa kakku paloiksi […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

10 annosta

10 min + 15 min jähmettymiseen

*

1 (400 g) pakastemutakakku (esim. Frödinge)

*

Kuorrutus:

20 g voita

20 g tummaa suklaata

2 rkl kahvilikööriä

noin 2 dl tomusokeria

*

Koristeluun:

50 g tummaa suklaata

kultaisia nonparelleja (esim. Dr Oetker)

Valmistusohje

1. Sulata mutakakku pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Sulata kuorrutteen voi kattilassa.
3. Lisää voisulan sekaan suklaa ja anna sulaa.
4. Mittaa kahvilikööri ja tomusokeri kattilaan, sekoita tasaiseksi kuorrutteeksi. Lisää tarvittaessa tomusokeria, jos kuorrute on kovin löysää.
5. Levitä kuorrute kakulle. Ripottele pintaan rouhittua suklaata ja nonparelleja.
6. Anna jähmettyä jääkaapissa vartti.
7. Leikkaa kakku paloiksi tai nosta kokonaisena pöytään, tarjoa kahvin kanssa.

Kahvisuositus:

Paulig on yhdistänyt suomalaisia ”perinneherkkuja” ja kahvia. Mokkapalat saa rinnalleen makupariksi Juhla Mokka Tumma Paahdon.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä