Ainekset
2 munaa
3 dl sokeria
175 g normaalisuolaista sulatettua voita
2 dl kermaviiliä
4,5 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
2 tl kanelia
0,5 neilikkaa
0,5 tl soodaa
Mascarponevaahto
2 dl mascarponejuustoa
1 dl kermaa
0,5 dl sokeria
0,5 dl Sambuca-likööriä
Valmistusohje
Sekoita munat ja sokeri puukauhalla tasaiseksi. Lisää sulatettu voi ja kermaviili. Sekoita keskenään kaikki kuivat aineet ja yhdistä munamassaan. Kaada taikina voilla voideltuun, korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Kumoa kakku lämpimänä. Tarjoile halutessasi mascarponevaahdon kanssa.
Mascarponevaahto
Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vispilällä. Pursota vaahto maustekakkuviipaleiden väliin tai tarjoile erikseen kulhosta.