viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Marjoja ja mascarpone-vaniljavaahtoa

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista marjat. Vatkaa kermavaahto kevyesti kuohkeaksi (löysäksi vaahdoksi) ja lisää siihen vaniljatangon sisus ja sokeri. Sekoita notkean mascarponejuuston sekaan varovasti kermavaahto, jotta seos jää kuohkeaksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

0,5 dl sokeria

250g mascarponea

2dl kermaa

1 vaniljatangon sisus

0,5 dl sokeria

Valmistusohje

Puhdista marjat. Vatkaa kermavaahto kevyesti kuohkeaksi (löysäksi vaahdoksi) ja lisää siihen vaniljatangon sisus ja sokeri. Sekoita notkean mascarponejuuston sekaan varovasti kermavaahto, jotta seos jää kuohkeaksi.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Paljon enemmän kuin viinikaappi

Kaupallinen yhteistyö

22.04.2025 Teksti Viinilehden toimitus + Kuvat Temptech

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä