viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Marjoja ja mascarpone-vaniljavaahtoa

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista marjat. Vatkaa kermavaahto kevyesti kuohkeaksi (löysäksi vaahdoksi) ja lisää siihen vaniljatangon sisus ja sokeri. Sekoita notkean mascarponejuuston sekaan varovasti kermavaahto, jotta seos jää kuohkeaksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

0,5 dl sokeria

250g mascarponea

2dl kermaa

1 vaniljatangon sisus

0,5 dl sokeria

Valmistusohje

Puhdista marjat. Vatkaa kermavaahto kevyesti kuohkeaksi (löysäksi vaahdoksi) ja lisää siihen vaniljatangon sisus ja sokeri. Sekoita notkean mascarponejuuston sekaan varovasti kermavaahto, jotta seos jää kuohkeaksi.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Pasta alla Norma

time Created with Sketch.
1 h
Pasta
Salaatti

Nizzansalaatti eli salade niçoise

time Created with Sketch.
1 h
Salaatti
Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi

Lue lisää

Juusto ❤️ viini

13.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä