viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Marjoja ja mascarpone-vaniljavaahtoa

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista marjat. Vatkaa kermavaahto kevyesti kuohkeaksi (löysäksi vaahdoksi) ja lisää siihen vaniljatangon sisus ja sokeri. Sekoita notkean mascarponejuuston sekaan varovasti kermavaahto, jotta seos jää kuohkeaksi.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

0,5 dl sokeria

250g mascarponea

2dl kermaa

1 vaniljatangon sisus

0,5 dl sokeria

Valmistusohje

Puhdista marjat. Vatkaa kermavaahto kevyesti kuohkeaksi (löysäksi vaahdoksi) ja lisää siihen vaniljatangon sisus ja sokeri. Sekoita notkean mascarponejuuston sekaan varovasti kermavaahto, jotta seos jää kuohkeaksi.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x uudet oranssiviinit

30.01.2025 Teksti: Viinilehden toimitus

Kaupunkilaisesta viininviljelijäksi

29.01.2025 Teksti: Pihla Hintikka Kuvitus: Tuomas Kärkkäinen

Annika Arolainen: ”Kokin työ on unelmieni täyttymys”

28.01.2025 Teksti: Paula Kultanen Ribas Kuvat: Miikka Pirinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä