viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Marinoidut mansikat ja mascarpone-juustoa

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa ja anna marinoitua kylmässä tunnin verran. Vaahdotettu juusto Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g mansikoita

0,5 dl sambuca-likööriä

mustapippuria myllystä

1 rkl ohueksi silputtua tuoretta minttua

Vaahdotettu juusto

250 g mascarpone-juustoa

1 dl kermaa

puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus

ripaus sokeria

Valmistusohje

Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa ja anna marinoitua kylmässä tunnin verran.

Vaahdotettu juusto

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Vilpillistä viiniä – Maistaisitko väärennetyn viinin?

12.03.2025 Teksti Tommi Hannula + kuvitus Aunis Ahola

3 x tartarviini

12.03.2025 Teksti Viinilehden toimitus

Valloittavat valkoiset – Viinilehden Vuoden valkoviini on valittu!

05.03.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä