viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Marinoidut mansikat ja mascarpone-juustoa

26.06.2012 Antti Vahtera

Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa ja anna marinoitua kylmässä tunnin verran. Vaahdotettu juusto Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

500 g mansikoita

0,5 dl sambuca-likööriä

mustapippuria myllystä

1 rkl ohueksi silputtua tuoretta minttua

Vaahdotettu juusto

250 g mascarpone-juustoa

1 dl kermaa

puolikkaan tuoreen vaniljatangon sisus

ripaus sokeria

Valmistusohje

Poista mansikoista kannat ja leikkaa neljään osaan. Sekoita liköörin, mintun ja pippurin kanssa ja anna marinoitua kylmässä tunnin verran.

Vaahdotettu juusto

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi vaahdoksi vatkaimella ja laita vaahto pursotinpussiin. Pursota vaahto renkaaksi lautaselle ja asettele marinoidut mansikat keskelle.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä