Ainekset
n. 100 - 120 g lohifilettä henkeä kohti
1 dl murskattua musta-, valko- ja punapippuria
merisuolaa
frisee-salaattia
rucola-salaattia
ruohosipulia
vähän parmesania
1/2 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Poista lohesta kaikki ruodot ja rasvat, jotta saat kauniin, punaisen lohipalan. Mausta suolalla. Anna maustua noin 1,5 – 2 tuntia.
Kääri lohi tiukkaan kelmupakettiin. Laita uuninkestävään astiaan hieman vettä ja lohipaketti
siihen. Nosta 100-asteiseen uuniin ja anna lämmetä n. 5 – 8 minuuttia. Älä anna lohen sisälämpötilan ylittää 25-astetta. Jäähdytä nopeasti.
Poista kelmu ja pyörittele lohi kauttaaltaan pippuriseoksessa. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja tarjoile sekoitetun salaatin kanssa.