viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Lihatartar brysseliläisittäin, eli Filet American

26.06.2012 Antti Vahtera

Jauha puhdistettu liha pariin kertaan lihamyllyssä. Sekoita ainekset massaksi ja muotoile pihviksi. Tarjoile suolakurkkujen ja ranskalaisten perunoiden kanssa. Tarjoile tartar sellaisenaan tai rucola-salaatin kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

150 g sipulisilppua

150 g suola- tai pikkukurkkusilppua

150 g kaprista

4 rkl majoneesia

1 rkl Dijon-sinappia

6-8 tippaa tabascoa

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

Jauha puhdistettu liha pariin kertaan lihamyllyssä. Sekoita ainekset massaksi ja muotoile pihviksi. Tarjoile suolakurkkujen ja ranskalaisten perunoiden kanssa. Tarjoile tartar sellaisenaan tai rucola-salaatin kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä