Yleinen

Leipurinperunat

1. Kuori perunat ja sipulit. Leikkaa perunat 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja sipulit renkaiksi. 2. Paista perunat voissa paistinpannulla molemmin puolin rapeiksi. Ruskista myös sipulirenkaat. 3. Voitele uunivuoka ja lisää kasvikset vuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Kaada lihaliemi päälle. 4. Kypsennä perunoita 200 asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia. Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa.  

Ainekset

4 annosta

gluteeniton, munaton

*

16 pientä jauhoista perunaa

2 sipulia

mustapippuria

suolaa

4-5 dl lihalientä

*

Paistamiseen ja voiteluun:

voita

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja sipulit. Leikkaa perunat 1 cm paksuisiksi viipaleiksi ja sipulit renkaiksi.
2. Paista perunat voissa paistinpannulla molemmin puolin rapeiksi. Ruskista myös sipulirenkaat.
3. Voitele uunivuoka ja lisää kasvikset vuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Kaada lihaliemi päälle.
4. Kypsennä perunoita 200 asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia. Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

 

Vastaavia reseptejä

Jälkiruoka

Mustikka-pannacotta ja mantelimuru

time Created with Sketch.
2 h 30 min
Munaton
Alkuruoka

Mustikka-homejuustopiirakka

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Muikkupannu, paistetut muikut ja uudet perunat

time Created with Sketch.
35 min
Gluteeniton Kalaruoka

Vastaavia artikkeleita

Tokio: Kaikilla herkuilla

28.07.2020 Mikko Takala + Kuvat Tommi Anttonen

Japani: Kanazawa on länsirannikon pikku-Kioto

27.07.2020 Iida Kiviranta

Kanpai! – Japanilaiset oluet ilahduttavat

27.07.2020 Aniko Lehtinen ja Riikka Huotari + kuva: Laura Riihelä