Ainekset
4 jauhoista perunaa
1 dl maitoa
2 rkl voita
suolaa
mustapippuria
1 dl smetanaa
1 tl Dijon-sinappia
2 rkl silputtua ruohosipulia
1 rkl lime-sitruunan mehua
mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Lisää voi ja survo perunat tasaisiksi. Lisää maitoa vähitellen ja sekoita muhennos samettisen tasaiseksi. Mausta pippurilla ja suolalla.
Annostele muhennosta vuokasprayllä voideltuihin pieniin kahvikuppeihin vähän yli puoleenväliin. Sekoita smetana, sinappi, ruohosipuli, lime-mehu sekä mausteet ja lisää kuppeihin muhennoksen päälle. Kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile poronfileen kanssa.