viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kuorrutettu perunamuhennos

26.06.2012 Antti Vahtera

Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Lisää voi ja survo perunat tasaisiksi. Lisää maitoa vähitellen ja sekoita muhennos samettisen tasaiseksi. Mausta pippurilla ja suolalla. Annostele muhennosta vuokasprayllä voideltuihin pieniin kahvikuppeihin vähän yli puoleenväliin. Sekoita smetana, sinappi, ruohosipuli, lime-mehu sekä mausteet ja lisää kuppeihin muhennoksen päälle. Kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 jauhoista perunaa

1 dl maitoa

2 rkl voita

suolaa

mustapippuria

 

1 dl smetanaa

1 tl Dijon-sinappia

2 rkl silputtua ruohosipulia

1 rkl lime-sitruunan mehua

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Lisää voi ja survo perunat tasaisiksi. Lisää maitoa vähitellen ja sekoita muhennos samettisen tasaiseksi. Mausta pippurilla ja suolalla.

Annostele muhennosta vuokasprayllä voideltuihin pieniin kahvikuppeihin vähän yli puoleenväliin. Sekoita smetana, sinappi, ruohosipuli, lime-mehu sekä mausteet ja lisää kuppeihin muhennoksen päälle. Kuorruta 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Tarjoile poronfileen kanssa.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

5 x uudet oranssiviinit

30.01.2025 Teksti: Viinilehden toimitus

Kaupunkilaisesta viininviljelijäksi

29.01.2025 Teksti: Pihla Hintikka Kuvitus: Tuomas Kärkkäinen

Annika Arolainen: ”Kokin työ on unelmieni täyttymys”

28.01.2025 Teksti: Paula Kultanen Ribas Kuvat: Miikka Pirinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä