Ainekset
150 g suomustettua kuhafileetä
3 rkl kirkastettua voita
100 g ruodotonta ja nahatonta turskaa (tai esimerkiksi siikaa)
100 g ruodotonta ja nahatonta lohta
1 silputtu salottisipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 fenkoli
20 kirsikkatomaattia
1,5 l hyvää kalalientä
valkopippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Lisää kattilaan oliiviöljy ja kuullota sipulisilppu pehmeäksi. Leikkaa fenkoli suikaleiksi ja lisää suikaleet kattilaan yhdessä tomaattien kanssa. Anna kasvisten kuumentua sekoittaen. Lisää joukkoon kalaliemi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes fenkolit ovat lähes kypsiä. Leikkaa kuhafilee neljään osaan ja mausta palat suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Paahda fileepalojen nahkapuoli rapeaksi pinnoitetulla pannulla kirkastetussa voissa. Leikkaa turska- ja lohifileet 2 cm:n kuutioiksi ja lisää ne kuumaan liemeen. Nosta päälle kuhafileet nahkapuoli ylöspäin ja anna keiton kiehahtaa. Mausta keitto pippurilla ja suolalla.