viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kirkas kalakeitto ja paahdettua kuhaa

26.06.2012 Antti Vahtera

Lisää kattilaan oliiviöljy ja kuullota sipulisilppu pehmeäksi. Leikkaa fenkoli suikaleiksi ja lisää suikaleet kattilaan yhdessä tomaattien kanssa. Anna kasvisten kuumentua sekoittaen. Lisää joukkoon kalaliemi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes fenkolit ovat lähes kypsiä. Leikkaa kuhafilee neljään osaan ja mausta palat suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Paahda fileepalojen nahkapuoli rapeaksi pinnoitetulla pannulla kirkastetussa voissa. Leikkaa turska- […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

150 g suomustettua kuhafileetä

3 rkl kirkastettua voita

100 g ruodotonta ja nahatonta turskaa (tai esimerkiksi siikaa)

100 g ruodotonta ja nahatonta lohta

1 silputtu salottisipuli

2 rkl oliiviöljyä

1 fenkoli

20 kirsikkatomaattia

1,5 l hyvää kalalientä

valkopippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Lisää kattilaan oliiviöljy ja kuullota sipulisilppu pehmeäksi. Leikkaa fenkoli suikaleiksi ja lisää suikaleet kattilaan yhdessä tomaattien kanssa. Anna kasvisten kuumentua sekoittaen. Lisää joukkoon kalaliemi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes fenkolit ovat lähes kypsiä. Leikkaa kuhafilee neljään osaan ja mausta palat suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Paahda fileepalojen nahkapuoli rapeaksi pinnoitetulla pannulla kirkastetussa voissa. Leikkaa turska- ja lohifileet 2 cm:n kuutioiksi ja lisää ne kuumaan liemeen. Nosta päälle kuhafileet nahkapuoli ylöspäin ja anna keiton kiehahtaa. Mausta keitto pippurilla ja suolalla.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä