Ainekset
1 (125 g) mozzarellapallo
1 dl yrttejä hienonnettuna (esim. oregano, ruohosipuli, salvia)
1 pkt (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 kesäkurpitsa
4 isoa rieskaa (esim. Fazer Street Food Wrap)
ripaus mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
salvianlehtiä
Valmistusohje
- Valuta mozzarellasta neste pois ja pilko juusto pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna yrtit ja sekoita ne tuorejuustoon.
- Leikkaa kesäkurpitsasta ohuen ohuita lastuja. Käytä apuna juustohöylää tai mandoliiniterää.
- Nosta ohuet rieskat uunipellille leivinpaperin päälle ja levitä niille tuorejuusto. Ripottele mozzarellapalat pohjien päälle. Asettele päälle seuraavaksi kesäkurpitsaviipaleet, rouhi mustapippuria ja valuta oliiviöljyä flatbreadille. Laita päälle muutama salvianlehti.
- Paista flatbreadiä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes reunat ovat saaneet hieman väriä.
- Valuta kuuman flatbreadin päälle vielä vähän oliiviöljyä ja koristele salvianlehdillä.
Vinkki!
Jos haluat flatbreadiin enemmän rapeutta, voit friteerata tai paistaa salvianlehdet nopeasti.
Viinisuositus