Kaali-halloumpihvit

Kesäkaali-halloumipihvit

Kaali-halloumipihvit ovat parhaimmillaan rapeina ja juuri paistettuina. Tarjoa pihvit tuoreella mintulla maustetun tsatsikin kanssa.

30 min
servings 15 annosta

07.06.2021 Taina Salovaara + kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

300 g varhaiskaalia

200 g halloumi-juustoa

1/2 ruukkua minttua

3 munaa

1 tl siirappia

½ dl korppujauhoja

½ tl mustapippuria

¼ tl suolaa

*

Paistamiseen:

voita ja öljyä

*

Tarjoiluun:

(tsatsikia)

Valmistusohje

1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta halloumi. Silppua minttu.
2. Yhdistä kulhossa kananmunat, korppujauhot, siirappi ja mausteet. Lisää kaali, halloumi ja minttu. Sekoita hyvin. Anna seoksen tekeytyä jonkin aikaa.
3. Paista kaaliseoksesta voi-öljysekoituksessa miedolla lämmöllä pihvejä. Helpoiten paistaminen onnistuu pinnoitetulla lettupannulla.
4. Tarjoa kaali-halloumipihvit sellaisenaan, tsatsikin kanssa tai vaikka grilliruoan kaverina.

Viinisuositus:

 

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla