viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Kaali-halloumpihvit
Reseptit

Kesäkaali-halloumipihvit

07.06.2021 Taina Salovaara + kuva Laura Riihelä

time Created with Sketch.
30 min
servings Created with Sketch.
15 annosta

Kaali-halloumipihvit ovat parhaimmillaan rapeina ja juuri paistettuina. Tarjoa pihvit tuoreella mintulla maustetun tsatsikin kanssa.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

300 g varhaiskaalia

200 g halloumi-juustoa

1/2 ruukkua minttua

3 munaa

1 tl siirappia

½ dl korppujauhoja

½ tl mustapippuria

¼ tl suolaa

*

Paistamiseen:

voita ja öljyä

*

Tarjoiluun:

(tsatsikia)

Valmistusohje

1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta halloumi. Silppua minttu.
2. Yhdistä kulhossa kananmunat, korppujauhot, siirappi ja mausteet. Lisää kaali, halloumi ja minttu. Sekoita hyvin. Anna seoksen tekeytyä jonkin aikaa.
3. Paista kaaliseoksesta voi-öljysekoituksessa miedolla lämmöllä pihvejä. Helpoiten paistaminen onnistuu pinnoitetulla lettupannulla.
4. Tarjoa kaali-halloumipihvit sellaisenaan, tsatsikin kanssa tai vaikka grilliruoan kaverina.

Viinisuositus:

Bestheim Pinot Gris Premium Réserve 2019

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Alsace
13,69 €
0,75 l
Löytö
Lue lisää

Hewitson Miss Harry Chardonnay 2018

Alkon tuotenro 1:

Valkoviini Etelä-Australia
15,98 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

 

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Linssipata

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Sieni-kaalikääryleet tahinikastikkeella

time Created with Sketch.
2 h
Kasvisruoka
Alkuruoka

Hapanimelät ruusukaalit

time Created with Sketch.
30 min
Maidoton Kasvisruoka

Lue lisää

Tofu + viini: näin yhdistät herkulliset makuparit!

31.01.2022 Taina Salovaara + Kuva Laura Riihelä

Klassikkoyhdistelmä: punaviini ja pihvi – katso täydelliset pihviviinit!

28.10.2021 Viinilehden toimitus

Viiden tähden huippuviini ja suussa sulava hirvitournedos – syysillallinen parhaimmillaan!

Kaupallinen yhteistyö

18.10.2021 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä