Ainekset
300 g varhaiskaalia
200 g halloumi-juustoa
1/2 ruukkua minttua
3 munaa
1 tl siirappia
½ dl korppujauhoja
½ tl mustapippuria
¼ tl suolaa
*
Paistamiseen:
voita ja öljyä
*
Tarjoiluun:
(tsatsikia)
Valmistusohje
1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta halloumi. Silppua minttu.
2. Yhdistä kulhossa kananmunat, korppujauhot, siirappi ja mausteet. Lisää kaali, halloumi ja minttu. Sekoita hyvin. Anna seoksen tekeytyä jonkin aikaa.
3. Paista kaaliseoksesta voi-öljysekoituksessa miedolla lämmöllä pihvejä. Helpoiten paistaminen onnistuu pinnoitetulla lettupannulla.
4. Tarjoa kaali-halloumipihvit sellaisenaan, tsatsikin kanssa tai vaikka grilliruoan kaverina.
Viinisuositus: