viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Katkarapusalaatti

26.06.2012 Antti Vahtera

Kuori katkaravut. Pese salaatit ja kuivaa hyvin. Leikkaa avocadot kahtia ja poista kivi. Pyöräytä lusikalla avocadon liha pois kuoresta yhtenä kappaleena. Leikkaa avocado siivuiksi pituussuuntaan. Revi salaatti ja sekoita kulhossa oliiviöljyn, lime- mehun ja punaviinietikan kanssa. Lisää ravut, avocadoviipaleet, mausta pippurilla ja tarkista suola. Nostele lautasille ja lisää parmesan-lastuja päälle.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

50-60 jättikatkarapua

2 avocadoa

salaattia (frisee, rucola, sidesalaatti)

oliiviöljyä

1 limesitruunan mehu

punaviinietikkaa

mustapippuria

parmesan -juusto lastuja

Valmistusohje

Kuori katkaravut. Pese salaatit ja kuivaa hyvin. Leikkaa avocadot kahtia ja poista kivi. Pyöräytä lusikalla avocadon liha pois kuoresta yhtenä kappaleena. Leikkaa avocado siivuiksi pituussuuntaan. Revi salaatti ja sekoita kulhossa oliiviöljyn, lime- mehun ja punaviinietikan kanssa. Lisää ravut, avocadoviipaleet, mausta pippurilla ja tarkista suola. Nostele lautasille ja lisää parmesan-lastuja päälle.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Jean-Frédéric Hugel: ”Viini on aikakapseli”

22.04.2025 Heidi Kleemola + kuva Sami Piskonen

Paljon enemmän kuin viinikaappi

Kaupallinen yhteistyö

22.04.2025 Teksti Viinilehden toimitus + Kuvat Temptech

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä