viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kasviskeitto

26.06.2012 Antti Vahtera

Pilko kasvikset. Kuullota sipuli kattilassa. Lisää porkkanat, selleri ja nauris. Lisää liemi ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää perunat ja jatka keittämistä. Lisää viimeiseksi kesäkurpitsat ja herneet ja keitä vielä hetki. Mausta keitto. Tarjoile pistou-tahnan kanssa. Halutessasi voit lisätä keittoon erikseen kypsytettyjä makaroneja tai katkaistua spagettia. Pistou-tahna Silppua basilikanlehdet monitoimikoneessa. Lisää suola, mausteet, […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2-3 rkl kasvislientä tai vettä

6 perunaa

5 porkkanaa

2 pientä kesäkurpitsaa

1 pieni selleri

1 pieni nauris

2 salottisipulia

1 rkl voita

herneitä

Pistou-tahna

30 keskikokoista basilikanlehteä

6 valkosipulinkynttä

100 g raastettua, tuoretta parmesaanijuustoa

1 dl oliiviöljyä

musta- ja valkopippuria myllystä

karkeaa suolaa

Valmistusohje

Pilko kasvikset. Kuullota sipuli kattilassa. Lisää porkkanat, selleri ja nauris. Lisää liemi ja keitä noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää perunat ja jatka keittämistä. Lisää viimeiseksi kesäkurpitsat ja herneet ja keitä vielä hetki. Mausta keitto. Tarjoile pistou-tahnan kanssa.

Halutessasi voit lisätä keittoon erikseen kypsytettyjä makaroneja tai katkaistua spagettia.

Pistou-tahna

Silppua basilikanlehdet monitoimikoneessa. Lisää suola, mausteet, valkosipulinkynnet, juusto ja sekoita hyvin. Lisää oliiviöljy juoksevana nauhana. Sekoita, kunnes tahna on tasaisen vihreää.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Annika Arolainen: ”Kokin työ on unelmieni täyttymys”

28.01.2025 Teksti: Paula Kultanen Ribas Kuvat: Miikka Pirinen

Ruokaretkeilijän Dublin

28.01.2025 Teksti Mikko Takala Kuvat Tommi Anttonen

Itäviiniä Amerikasta

27.01.2025 Teksti Tommi Hannula

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä