Ainekset
1 l kalalientä
150 g turskafileetä
100 g kuhafileetä
100 g hummeria keitettynä
50 g sinisimpukoita keitettyinä
2 silputtua salottisipulia
4 rkl kirkastettua voita
2 dl kermaa
valkopippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Kuullota kattilassa sipulisilppu 2 ruokalusikallisessa kirkastettua voita pehmeäksi. Lisää kalaliemi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes noin neljännes liemestä on kiehunut pois. Kaada joukkoon kerma ja jatka keittämistä vielä hetki. Mausta keitto pippurilla ja suolalla ja kuohkeuta se sauvasekoittimella samettiseksi. Leikkaa turska- ja kuhafileet kahden sentin paloiksi. Lisää kalapalat kuumaan keittoon, mutta älä keitä. Kun kalat ovat kypsyneet kuumassa keitossa, kauho keitto lautasille keitettyjen simpukoiden ja hummerinlihan päälle. Jaa annoksille vielä loppu kirkastettu voi.