Juustoiset raastepihvit

Nyhjää lähes tyhjästä ruokaa. Raasta kaapista löytyvät juurekset ja paista arkiruoaksi juustoiset raastepihvit.

30 min
servings 10–15 kpl annosta

13.02.2017 Resepti: Elisa Johansson Kuva: Sami Piskonen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

10-15 kpl

Valmistusaika 30 min

*

Noin 6 dl juuresraastetta (esim. porkkanaa, punajuurta, perunaa, bataattia)

2 munaa

1 rs (150 g) levitettävää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)

1 dl (parmesaani) juustoraastetta

1/2 dl korppujauhoja

1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  1. Kuori ja raasta juurekset mahdollisimman hienoksi raasteeksi. Sekoita raasteet kulhossa.
  2. Lisää sekaan loput aineet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Kuumenna lettupannussa voita tai öljyä.
  4. Nosta lusikalla pihvimassasta nokareita lettupannulle, taputtele ohuiksi pihveiksi. Paista pihvit miedolla lämmöllä molemmin puolin. Älä hätäile, pihvit on helpompi kääntää, kun ne ovat saaneet rauhassa kypsyä ja jähmettyä

Vinkki:
Saat tuhdimman arkiaterian, kun tarjoat raastepihvit kermaisen perunamuusin ja yrttisen kermaviilikastikkeen kanssa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla