Ainekset
(4 hengelle)
Marinointiin
1 l marjoja
2 dl vettä
50 g sokeria
tilkka appelsiinilikööriä
Vaahto
2 dl maustamatonta jogurttia
50 g sokeria
100 g valkosuklaata
1 vaniljatangon sisus
1 lime- sitruuna
3 dl kuohukermaa
Valmistusohje
Käytä vadelmia, mansikoita, mustikoita, punaisia viinimarjoja yhdessä tai erikseen pakasteesta (paitsi jos saat hyviä tuoreita). Kiehauta vesi, lisää sokeri. Jäähdytä ja halutessasi mausta appelsiiniliköörillä. Kaada liemi marjojen päälle ja anna mehustua 2-3 tuntia.
Sekoita jogurtti, sokeri, raastettu limen kuori ja mehu. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita maustamattoman jogurtin kanssa. Lisää kevyesti vaahdotettu kerma. Tarjoile marjat ja vaahto jääkylminä.