Grillattua kuhaa ja kuullotettuja kasviksia

Paahda sokeri kattilassa ruskeaksi, lisää appelsiinin mehu ja keitä hetki. Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla. Sivele kalat oliiviöljyllä ja pariloi kevyesti. Leikkaa porkkanat ja kesäkurpitsat viipaleiksi ja ryöppää kypsiksi. Kypsennä pariloitua kalaa hetki uunissa. Kuullota ryöpätyt porkkanat, kesäkurpitsat ja suikaloitu purjo oliiviöljyssä. Pirskota appelsiinikastiketta lautasille. Annostele kasvikset lautasille. Nosta kypsät kuhafileet vihannesten päälle. Lämmitä revityt […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 kuhafileetä

4 porkkanaa

2 kesäkurpitsaa

2 purjoa

1 appelsiinin mehu

0,5 dl sokeria

tammenlehväsalaattia

friseesalaattia

tomaattikuutioita

oliiviöljyä

valko- ja mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Paahda sokeri kattilassa ruskeaksi, lisää appelsiinin mehu ja keitä hetki.

Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla. Sivele kalat oliiviöljyllä ja pariloi kevyesti. Leikkaa porkkanat ja kesäkurpitsat viipaleiksi ja ryöppää kypsiksi. Kypsennä pariloitua kalaa hetki uunissa. Kuullota ryöpätyt porkkanat, kesäkurpitsat ja suikaloitu purjo oliiviöljyssä.

Pirskota appelsiinikastiketta lautasille. Annostele kasvikset lautasille. Nosta kypsät kuhafileet vihannesten päälle. Lämmitä revityt salaatit, tomaattikuutiot ja purjosuikaleet nopeasti oliiviöljyssä nosta kuhafileiden päälle. Rouhi vielä annoksen päälle mustapippuria myllystä ja tarjoile heti.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla