Ainekset
4 kuhafileetä
4 porkkanaa
2 kesäkurpitsaa
2 purjoa
1 appelsiinin mehu
0,5 dl sokeria
tammenlehväsalaattia
friseesalaattia
tomaattikuutioita
oliiviöljyä
valko- ja mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Paahda sokeri kattilassa ruskeaksi, lisää appelsiinin mehu ja keitä hetki.
Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla. Sivele kalat oliiviöljyllä ja pariloi kevyesti. Leikkaa porkkanat ja kesäkurpitsat viipaleiksi ja ryöppää kypsiksi. Kypsennä pariloitua kalaa hetki uunissa. Kuullota ryöpätyt porkkanat, kesäkurpitsat ja suikaloitu purjo oliiviöljyssä.
Pirskota appelsiinikastiketta lautasille. Annostele kasvikset lautasille. Nosta kypsät kuhafileet vihannesten päälle. Lämmitä revityt salaatit, tomaattikuutiot ja purjosuikaleet nopeasti oliiviöljyssä nosta kuhafileiden päälle. Rouhi vielä annoksen päälle mustapippuria myllystä ja tarjoile heti.