Friteeratut meriravunpyrstöt

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Taikina voi olla melko paksua. Varaa 5-6 meriravunpyrstöä henkeä kohden. Poista kuorituista ravuista myös suoli. Kasta ravut taikinaan ja friteeraa kuumasssa öljyssä rapeaksi. Tarjoa friteeratut pyrstöt rapean jäävuorisalaatin ja keitetyn parsan kanssa. Kun olet keittänyt parsaa 2-3 minuuttia, nosta jääveteen, niin säilytät värin, maun ja rapeuden.Sekoita parsat ja salaatti oliiviöljyssä, mausta […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

meriravunpyrstöjä

öljyä friteeraukseen

salaattia

parsaa

oliiviöljyä

mustapippuria

Maldon-suolaa

Frittitaikina

1 dl vehnäjauhoja

1 dl perunajauhoja

1/2 dl leivinjauhetta

1 1/2 ploa vichyä

1 rkl sweet chili-kastiketta

mustapippuria

Maldon-suolaa

Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Taikina voi olla melko paksua.

Varaa 5-6 meriravunpyrstöä henkeä kohden. Poista kuorituista ravuista myös suoli. Kasta ravut taikinaan ja friteeraa kuumasssa öljyssä rapeaksi. Tarjoa friteeratut pyrstöt rapean jäävuorisalaatin ja keitetyn parsan kanssa.

Kun olet keittänyt parsaa 2-3 minuuttia, nosta jääveteen, niin säilytät värin, maun ja rapeuden.Sekoita parsat ja salaatti oliiviöljyssä, mausta mustapippurilla ja Maldon-suolalla. Nosta päälle friteeratut meriravunpyrstöt.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Kegiviinit

Viinien hanatarjoilu yleistyy Euroopassa

Brittipubissa tarjoilija tarttuu yhä useammin juomapistooliin, kun asiakas tilaa viiniä. Viiniä lasketaan hanasta lasiin laadukkaissa ravintoloissakin. Ilmiö näkyy esimerkiksi myös Kööpenhaminassa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla