Ainekset
1 dl kvinoaa
1 prk (380 g/230 g) kikherneitä
1 sitruunan mehu
2 rkl (oliivi)öljyä
½ tl suolaa
2 tl vaahterasiirappia
200 g kaalia
2 kesäsipulin varret
1 rku minttua
½ rkua lehtipersiljaa
1 pkt (200 g) fetajuustoa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje
1. Huuhtele kvinoa lävikössä ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta keitetty kvinoa lävikössä.
2. Valuta ja huuhtele kikherneet.
3. Sekoita kvinoa, kikherneet, sitruunamehu, oliiviöljy, suola ja vaahterasiirappi rasiassa.
4. Hienonna kaali, sipulinvarret, minttu ja lehtipersilja ja sekoita kvinoan joukkoon.
5. Murenna päälle fetajuusto. Rouhaise päälle mustapippuria.