Feta-kvinoasalaatti

Feta-kvinoasalaatti

Feta-kvinoasalaatti syntyy käden käänteessä ja maistuu herkulliselta suositusviinin kera.

10 min
servings 4 annosta

09.01.2024 Reseptit Satu Koivisto + viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + kuvat Kaisu Kaplin

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 dl kvinoaa

1 prk (380 g/230 g) kikherneitä 

1 sitruunan mehu 

2 rkl (oliivi)öljyä

½ tl suolaa

2 tl vaahterasiirappia

200 g kaalia

2 kesäsipulin varret

1 rku minttua

½ rkua lehtipersiljaa

1 pkt (200 g) fetajuustoa

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

1. Huuhtele kvinoa lävikössä ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta keitetty kvinoa lävikössä.
2. Valuta ja huuhtele kikherneet.
3. Sekoita kvinoa, kikherneet, sitruunamehu, oliiviöljy, suola ja vaahterasiirappi rasiassa.
4. Hienonna kaali, sipulinvarret, minttu ja lehtipersilja ja sekoita kvinoan joukkoon.
5. Murenna päälle fetajuusto. Rouhaise päälle mustapippuria.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla