Ainekset
1,5 kg naudan paistia
200 g pekonia
10 salottisipulia
200 g herkkusieniä
4 tuoretta timjaminoksaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 dl vehnäjauhoja
1 pullo punaviiniä
mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Poista paistista kalvot ja leikkaa liha 5 cm kuutioiksi. Ruskista lihat padassa voin kanssa kauniin ruskeiksi. Viipaloi pekonit suikaleiksi ja ruskista kokonaisten sipuleiden ja puolitettujen herkkusienien kanssa paistinpannulla. Valuta pekonin rasva pois. Lisää pekoni, sipulit ja herkkusienet lihojen sekaan pataan tomaattipyreen kanssa ja kuumenna hetki. Sirottele vehnäjauhoja päälle. Lisää punaviini ja sekoita, kunnes jauhot tasaantuneet punaviiniin. Lisää sekaan mausteet, 2 dl vettä ja anna kiehua kannen alla hiljalleen noin 1 ½ tuntia. Sekoita välillä. Tarkista vielä maku. Tämä ruoka paranee, kun tarjoat sen seuraavana päivänä lämmitettynä. Tarjoile jauhoisen perunan kanssa.