Ainekset
1 pieni ahven- tai kuhafilee
1 pieni kanan rintafilee
50 g kuorittuja katkarapuja
10-15 sinisimpukkaa
4 punaista paprikaa
4 salottisipulia
5 dl tomaattimurskaa
8 valkosipulin kynttä
1,5 l kanalientä
5 dl kuivaa valkoviiniä
3 rkl oliiviöljyä
1 dl hakattua persiljaa
1 tl timjamia
1 tl tabascoa
valko- ja mustapippuria myllystä
cayennepippuria
Valmistusohje
Kuullota silputtu sipuli kasarissa. Lisää pilkottu paprika, tomaattimurska ja valkosipuli ja hauduta hetki. Lisää valkoviini, kanaliemi ja mausteet. Keitä noin puoli tuntia alhaisella lämmöllä.
Paloittele kana ja kala. Pyörittele palat ensin suolalla ja valkopippurilla maustetuissa vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Paista leivitetyt palat nopeasti 160 C öljyssä.
Soseuta keitto tehosekoittimella tai monitoimikoneessa tasaiseksi. Tarkistaa maku. Keiton pitää olla tulista. Lisää lopuksi keittoon katkaravut, sinisimpukat ja friteeratut kalan- ja kananpalat.