Basilikapasta

Nauti basilikapasta kasvis-tattiragout’n tai pariloidun vasikanmaksan kanssa tai sellaisenaan.

13.09.2017 Kira Weckman + Kuva Sami Piskonen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 annosta

*

1 nipppu tai ruukku basilikaa

1/2 dl oliiviöljyä

1/2 tl suolaa

8-10 nipppua Pappardelle-pastaa

1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna

1 dl pecorino-juustoraastetta

tuoreita basilikanlehtiä

Valmistusohje

1. Ryöppää basilikan lehtiä pari sekuntia kiehuvassa vedessä. Jäähdytä nopeasti kylmän veden avulla. Purista basilikasta vesi pois.
2. . Soseuta basilika, öljy ja suola tehosekoittimella tasaiseksi. Lisää tarvittaessa öljyä tai suolaa.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Valuta kypsä pasta ja mausta basilikaöljyllä.
5. Ripottele pastan päälle raastettua juustoraastetta, paahdettuja pinjansiemeniä ja basilikanlehtiä.

Vinkki:
Nauti basilikapasta kasvis-tattiragout’n tai pariloidun vasikanmaksan kanssa tai sellaisenaan.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla