viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Basilikapasta

13.09.2017 Kira Weckman + Kuva Sami Piskonen

Nauti basilikapasta kasvis-tattiragout’n tai pariloidun vasikanmaksan kanssa tai sellaisenaan.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 annosta

*

1 nipppu tai ruukku basilikaa

1/2 dl oliiviöljyä

1/2 tl suolaa

8-10 nipppua Pappardelle-pastaa

1/2 dl pinjansiemeniä paahdettuna

1 dl pecorino-juustoraastetta

tuoreita basilikanlehtiä

Valmistusohje

1. Ryöppää basilikan lehtiä pari sekuntia kiehuvassa vedessä. Jäähdytä nopeasti kylmän veden avulla. Purista basilikasta vesi pois.
2. . Soseuta basilika, öljy ja suola tehosekoittimella tasaiseksi. Lisää tarvittaessa öljyä tai suolaa.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
4. Valuta kypsä pasta ja mausta basilikaöljyllä.
5. Ripottele pastan päälle raastettua juustoraastetta, paahdettuja pinjansiemeniä ja basilikanlehtiä.

Vinkki:
Nauti basilikapasta kasvis-tattiragout’n tai pariloidun vasikanmaksan kanssa tai sellaisenaan.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä