Siemennäkkäri

Avokadohummus

Avokadohummus on hetkessä valmis levite.

10 min
servings 6 annosta

26.04.2018 Teresa Välimäki + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo + Kuva Laura Riihelä

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

1 tlk (400 g) kikherneitä

1 avokado

2 rkl tahinia

1 valkosipulinkynsi

1/2 dl oliiviöljyä

1/2 sitruunan mehu

ripaus suolaa

Valmistusohje

1. Valuta kikherneet. Halkaise avokado, poista kivi ja kuutioi hedelmäliha.
2. Mittaa kaikki hummuksen ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Jauha tasaiseksi massaksi.
3. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
4. Tarjoa esimerkiksi brunssilla siemennäkkärin kanssa.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Ukraina-ilmiö Lontoossa

Ukrainalaiset ravintolat hurmaavat Lontoossa

Mriya-ravintolassa Lontoossa pääsee maistelemaan artesaanituottajien ukrainalaisviinejä ja moderneja tulkintoja ukrainalaisesta ruoasta. Tarjolla on myös borssia ja muuta perinneruokaa.

Kegiviinit

Viinien hanatarjoilu yleistyy Euroopassa

Brittipubissa tarjoilija tarttuu yhä useammin juomapistooliin, kun asiakas tilaa viiniä. Viiniä lasketaan hanasta lasiin laadukkaissa ravintoloissakin. Ilmiö näkyy esimerkiksi myös Kööpenhaminassa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla