Aprikoosigalette ja aniskerma

Nauti kiireettömästä kesäpäivästä ja leivo herkullinen ranskalainen galette aprikooseista, persikoista tai luumuista.

Appelsiini-suklaa-wrap

Nyt kääräistään sosiaalisessa mediassa levinneiden wraphack-videoiden innoittama tortillaan makeat täytteet ja paistetaan pannulla rapeaksi. Nerokasta, yksinkertaista ja herkullista!

Jogurttizuccotto ja amarettosiirappi

Zuccotto on italialainen, pakastettu kakku ja vähän unohdettu herkku. Se on helppoa tarjottavaa illallisella, sillä sen voi tehdä valmiiksi hyvissä ajoin etukäteen.

Ruusukaali-tarte tatin

Ruusukaali tarte tatin

Keikauspiirakka tehdään nyt suolaisena versiona ruusukaalista. Pureskeltavuutta ja hienostunutta pähkinäisyyttä tuovat täytteen joukkoon sekoitetut pekaanipähkinät.

Maa-artisokka-tattigalette

Suolainen piirakka, nyt on niiden aika! Leivo maukas pohja, kasaa täytteeksi maa-artisokkaa ja sieniä, paista ja nauti viinin kanssa. Käppyräistä ohutkuorista maa-artisokkaa ei tarvitse edes kuoria, riittää kun peset sen huolellisesti mullasta puhtaaksi.

Punajuuribrownie

Suklainen brownie. Raasta punajuuret brownien meheväksi yllättäjäksi. Nauti banuyls-jälkiruokaviinin kanssa.

Mustikka-homejuustopiirakka

Mustikkapiirakka voi olla myös suolaisen makea. Homejuusto sopii yllättää ja sopii hyvin yhteen mustikoiden kanssa. Päälle valutettu hunaja viimeistelee mustikka-homejuustopiirakan.

Nopea pavlova

Mansikoista ja marengista syntyy kesän helpoin ja herkullisin jälkiruoka. Pavlova nautitaan roseekuohuviinin kanssa.

Syrnikit ja punajuurihilloke

Syrnikit ja punajuurihilloke

Syrnikit eli venäläiset rahkaletut kruunaavat pääsiäisaterian. Twistaa syrnikit punajuurella ja lakritsilla ja yhdistä makean marjaiseen viiniin.

Pika-karjalanpiirakka

Pika-karjalanpiirakka

Rakkaudella rypytetyt itsetehdyt karjalanpiirakat syntyvät hetkessä valmistaikinasta ja einespuurosta.