Kanasalaattileipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi.

Ryppylimetticurry

Ryppylimetticurry

Curry on kuin aasialainen pyttipannu! Poimi kattilaan juureksia ja vihanneksia sesongin, jääkaapin sisällön ja oman maun mukaan. Tämä curry saa makunsa ryppylimetistä.

Rustiikkinen kana-papukeitto

Rustiikkinen kana-papukeitto

Rustiikkinen kana-papukeitto on champagnelaista arkiruokaa. Champagnessa myös kuplia juodaan arkena, joten parita herkulliselle keitolle roseesamppanjaa.

Kananmaksapatee & kurpitsaa

Kananmaksapatee

Kananmaksapatee on herkullinen alkuruoka. Tarjoile kananmaksa kurpitsapyreen ja -pikkelsin kera, kruunaa sherryhyytelöllä ja kaada lasiin veden kielelle nostattavaa tokajia.

Mantelikana

Mantelikana

Mantelikana on herkullinen klassikko! Se maistuu suussa sulavalta tempranillon kanssa.

Ajiako – kolumbialainen kanakeitto

Ajiako, kolumbialainen kanakeitto

Keitto on runsas ja täyteläinen, mutta silti makumaailmaltaan selkeäpiirteinen. Kaprikset ja niiden liemi antavat lempeään keittoon mukavan suolaisen vivahteen. Keitto antaa Viognier viinille tilaa maistua.

Kanakebab ja tsatsiki

Kanakebab vartaassa

Kanakebab ja tsatsiki yhdessä pehmeän ja hillomaisen punaviinin kanssa on mehevä ja maukas yhdistelmä. Vartaat on lisäksi helppo valmistaa grillissä!

Sitruuna-timjamibroileri ja sinappinen perunasalaatti

Sitruuna-timjamibroileri ja sinappinen perunasalaatti

Nauti kiireettömästä kesäpäivästä, auringosta, hyvästä ruoasta, seurasta ja viinistä. Heilauta liina pöydälle, nosta kukat maljakkoon, kaada lasiin ranskalaista viiniä ja kokkaa Teresa Välimäen ranskalaisia kesäruokia.

Sumakilla terävöitetty uunijuures-kanasalaatti

Paahdettu juuressalaatti valmistuu helposti yhdessä uunivuossa tai pellillä. Salaatti viimeistellään aromikkaaksi kukkaisen sitruksisella sumakki-mausteella, jota käytetään paljon Lähi-idän keittiössä.