Sivut

Mediatiedot

Tutustu Viinilehden mediatietoihin. Please, have a look at our Media Kit.

Suomeksi: Mediakortti_2021

In English: Mediakit_2021

Myyntiehdot

Intohimoisen ja laatutietoisen kuluttajan media

Viinilehti on viininystävän ykkösmedia – vuoden ympäri täynnä tietoa, inspi­raatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä. Mikään muu media ei sisällä yhtä paljon suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä.

Viinilehti uudistui vuonna 2019 logoa myöten. Jatkamme uuden identiteet­timme vahvistamista vuonna 2020, jolloin ilmestyy kymmenen Viinilehden printtinumeroa. Vuoden aikana luki­jamme saavat noin 750 sivua innostavaa asiaa viineistä, viinimatkoista, ruoasta ja kiinnostavista ihmisistä ja ilmiöistä.

Teemalehdet ja Viinistä viiniin -kirja

Viinistä viiniin -vuosikirja sisältää arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä sekä viininharrastajan hyötytietoa. Kirjakaupoissakin myytävä teos ilmestyy lokakuussa ja on suosittu lahjakirja.

Viikon viinivinkki -uutiskirje

Viiniin­ ja ruoka­an keskittyvä uutiskirjeemme antaa suosi­tukset ja puheenaiheet vuo­den joka viikolle. Jo yli 120 000 tyytyväistä tilaajaa!

Luo oma uutiskirjeesi meidän rekisteriimme! Special­-uutiskirjeen ulkoasu ja sisältö räätälöidään sinun sisältösi mukaan. Viinilehti toimii lähettäjänä, mikä takaa korkean avauspro­sentin. Uutiskirje voidaan lähettää koko rekisteriin tai kohdennetusti. Tehokkain digimainosmuoto!

Viinilehti.fi

Uudistunut sivustomme täynnä inspiroivaa sisältöä viiniarvioista digikolumneihin. Noin 70 000 sivulataus­ta ja 30 000 kävijää/viikko.

Kysy erikoisratkaisuja

Autamme aineistojen tuottamisessa kaikkiin tarjoamiimme medioihin. Kysy erikoisratkaisuja, kuten sisältömainosta Viinilehti.fihin tai Viikon viinivinkkiin, kumppaniblogia, kilpailuja, dominanssia, tapettia, interstitiaalia ja videomainontaa.

Varaukset

Lulu Myllyniemi
lulu.myllyniemi@viinilehti.fi
+358 50 592 8764

Päivi Huhta
paivi.huhta@viinilehti.fi
+35850 3877332