Sivut

Mediatiedot

Tutustu Viinilehden mediatietoihin.  Please, have a look at our Media Kit.

Suomeksi:
Mediakortti 2019

In English:
Media Kit 2019

Myyntiehdot

Nautiskelijan hyötymedia

Viinilehti on mukana lukijan arjessa ja juhlassa. Lehti tarjoaa herkullisia ruokajuttuja, matkareportaaseja sekä kiinnostavia henkilötarinoita. Se myös arvioi kaikki Alkon vakiovalikoiman viinit ja antaa niihin ruokasuositukset.

Vuonna 2019 Viinilehti ilmestyy 10 kertaa. Lisäksi lehden tilaajille toimitetaan Viinistä viiniin -vuosikirja. Katso ilmestymis- ja aineistopäivät mediakortista.

Teemalehdet ja Viinistä viiniin -kirja

Viinistä viiniin -vuosikirja sisältää arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä sekä viininharrastajan hyötytietoa. Kirjakaupoissakin myytävä teos ilmestyy lokakuussa ja on suosittu lahjakirja.

Viikon viinivinkki -uutiskirje

Suomen suosituin viini- ja ruoka-aiheinen uutiskirje antaa ajankohtaiset suositukset vuoden joka viikolle. Uutiskirjeellä on jo 125 000 viinistä ja ruoasta kiinnostunutta tilaajaa. Viikon viinivinkki tarjoaa sekä perinteisiä ilmoituspaikkoja että mahdollisuuden natiivimainontaan herkullisessa ympäristössä.

Viikon viinivinkki Special -ratkaisussa sisältö ja ulkoasu on ilmoittajan tuottamaa. Viesti voidaan kohdentaa postinumeroiden perusteella.

Viinilehti.fi

Viinilehti.fi tarjoaa päivittäin ajankohtaista tietoa viinistä, ruoasta ja hyvästä elämästä. Sivustolla on 70 000 viikottaista sivulatausta ja noin 30 000 kävijää. Sivuston suosittu Viinistä viiniin -hakupalvelu sisältää arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä.

Kysy erikoisratkaisuja

Autamme aineistojen tuottamisessa kaikkiin tarjoamiimme medioihin. Kysy erikoisratkaisuja, kuten sisältömainosta Viinilehti.fihin tai Viikon viinivinkkiin, kumppaniblogia, kilpailuja, dominanssia, tapettia, interstitiaalia ja videomainontaa.

Varaukset

Esko Rantala
046 600 0443
esko.rantala@viinilehti.fi