Sivut

Mediatiedot

Tutustu Viinilehden mediatietoihin. Please, have a look at our Media Kit.

Suomeksi: Mediakortti_2021

In English: Mediakit_2021

Myyntiehdot

Intohimoisen ja laatutietoisen kuluttajan media

Viinilehti on viininystävän ykkösmedia – vuoden ympäri täynnä tietoa, inspi­raatiota, uutuusarvioita ja vinkkejä. Mikään muu media ei sisällä yhtä paljon suomenkielistä viiniasiaa suomalaiselle kohderyhmälle räätälöitynä.

Viinilehti uudistuu vuonna 2021 ja seuraa teemoiltaan yhä tarkemmin Viinilehden Vuoden viinien valintaa. Jokainen numero sisältää runsaasti tietoa ja kiinnostavia puheenaiheita valitusta viinigenrestä, tuottajahaastatteluja ja viini-ruoka-suosituksia.

Tänä vuonna ilmestyy seitsemän runsasta ja monipuolisella sisällöllä varustettua Viinilehteä. Vuoden aikana luki­jamme saavat noin 750 sivua innostavaa asiaa viineistä, viinimatkoista, ruoasta ja kiinnostavista ihmisistä ja ilmiöistä.

Tavoitamme viininrakastajat yhä paremmin myös digissä, somessa, applikaatiossa, tapahtumissa
ja tastingeissa ympäri vuoden. Tule mukaan joukkoomme!

Viikon viinivinkki -uutiskirje

Viiniin­ ja ruoka­an keskittyvä uutiskirjeemme antaa suosi­tukset ja puheenaiheet vuo­den joka viikolle. Jo yli 120 000 tyytyväistä tilaajaa!

Luo oma uutiskirjeesi meidän rekisteriimme! Special­-uutiskirjeen ulkoasu ja sisältö räätälöidään sinun sisältösi mukaan. Viinilehti toimii lähettäjänä, mikä takaa korkean avauspro­sentin. Uutiskirje voidaan lähettää koko rekisteriin tai kohdennetusti. Tehokkain digimainosmuoto!

Viinilehti.fi

Uudistunut sivustomme täynnä inspiroivaa sisältöä viiniarvioista digikolumneihin. Noin 70 000 sivulataus­ta ja 30 000 kävijää/viikko.

Kysy erikoisratkaisuja

Autamme aineistojen tuottamisessa kaikkiin tarjoamiimme medioihin. Kysy erikoisratkaisuja, kuten sisältömainosta Viinilehti.fihin tai Viikon viinivinkkiin, kumppaniblogia, kilpailuja, dominanssia, tapettia, interstitiaalia ja videomainontaa.

Varaukset

Lulu Myllyniemi
lulu.myllyniemi@viinilehti.fi
+358 50 592 8764

Päivi Huhta
paivi.huhta@viinilehti.fi
+35850 3877332