Tilaus

Tilaa Viinilehti itselle tai lahjaksi koko vuodeksi kätevänä kestotilauksena: 9 numeroa hintaan 84,90 €.

Viinilehden vuositilaus sisältää 9 lehteä + lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirja. Lisäetujen arvo yhteensä: 35,70 €.

Lisäetu 1: Viinistä viiniin -vuosikirja (arvo 19,90 €)

Viinistä viiniin esittelee kaikki Alkossa myytävät viinit, tarjoaa niistä parhaille ruokasuositukset ja kertoo, mitkä viineistä ovat loistavia hinta-laatu-suhteen löytöjä ja mitkä rumia ryöstöjä. Kirjaa on julkaistu jo lähes parinkymmenen vuoden ajan ja nauttii viininystävien vankkumatonta suosiota. Kirjan arvo 19,90 €.

Lisäetu 2 & 3: Kuohuviini ja Oluelle (arvo yht. 15,80 €)

Viinilehti julkaisee kaksi upeaa erikoisteemalehteä: Kuohuviini- ja Oluelle-lehti käsittelevät aiheitaan palvelevasti ja elämyksellisesti. Kestotilaajana saat lehdet postitse kotiisi tuoreeltaan. Kummankin erikoisteemalehden arvo on 7,90 € ja lehdet ilmestyvät kevätkauden aikana.


Tilaus on kestotilaus ja se koskee vain Suomeen lähetettäviä lehtiä. Ulkomaille tilattaviin lehtiin lisätään maakohtainen postimaksulisä. Kestotilaus on aina edullisempi kuin vastaavan pituinen määräaikainen tilaus. Tilaus jatkuu automaattisesti kestotilauksena niin kauan, kunnes tilaaja muuttaa sen määräaikaiseksi tai irtisanoo tilauksensa. Opiskelija-, järjestö- ja muissa erikoistilauksissa sinua palvelee asiakaspalvelumme: viinilehti(at)jaicom.com, (03) 4246 5394 (normaalihintainen).

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä