Hyvä Juustoseuran jäsen: liity klubijäseneksi nyt etuhintaan

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä. Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan. Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!
  • Jäsentiedot

Juustoseuran jäsenille:

Loppuvuoden jäsenyys VAIN 10,00 €

Vuosijäsenyyden hinta normaalisti 30,00 €
Tarjous on voimassa vain Juustoseura Ry:n jäsenille 29.6.2021 saakka ja koskee uusia, kotimaahan tulevia Bouquet Club -jäsenyyksiä.
Jäsenyyys on määräaikainen ja voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Lisätiedot asiakaspalvelustamme (03) 4246 5394 (ma-pe 8-16).

*Bouquet Clubin säännöt

Etuesittelyt ja lisätietoja Bouquet Club -sivustolta