Kirkas perunasalaatti

Kirkas perunasalaatti

Anna perunan loistaa aterian pääraaka-aineena. Isosta kattilallisesta keitettyjä pottuja syntyy ruokaisa kirkas perunasalaatti.

Lehtikaalia, kikherneitä & fetaa

Lehtikaalia, kikherneitä ja fetaa

Kata illallispöytään lehtikaalia, kikherneitä ja fetaa. Tarjoa herkullisen lisukkeen kanssa esimerkiksi porsaankyljyksiä ja polentaa.

Punajuurta ja jogurttia

Punajuurta ja jogurttia

Punajuuret, jogurtti ja pikkelöidyt roseepippurit ovat herkullinen lisuke illallispöytään. Valmista kaveriksi esimerkiksi porsaankyljyksiä ja polentaa.

Herneet sinappikastikkeessa

Herneet sinappikastikkeessa

Pakasteherneiden arkisuus katoaa, kun kylvetät ne ranskalaisessa sinappikastikkeessa. Tarjoa herneet esimerkiksi kotona tehtyjen kalapuikkojen kanssa.

Basilikarisotto

Basilikarisotto

Surauta tuuheat basilikapuskat sileäksi. Huumaavan aromikas tahna maustaa mehevän risoton.

Hapanimelät ruusukaalit

Ruusukaali

Eksoottisen hedelmäinen, kukkaisen parfyyminen ja puolimakea valkoviini maistuu herkulliselta itämaisella twistillä tuunattujen ruusukaalien seurassa.

Täytetty kantarellileipä

Täytetty kanttarellileipä

Kantarellileipä on perjantai-illan herkku, joka kaipaa seurakseen vain vihreää salaattia ja lasillisen viiniä.

Bo SSäm ravunpyrstöistä

bo ssäm

Korealainen herkkupala valmistetaan sopivan kovasta salaatista ja ravunpyrstötäytteestä. Pinot Gris -viinin orastava makeus antaa annoksen hentoon mausteisuuteen tyylikästä pyöreyttä ja pehmeyttä.