Kirkas perunasalaatti

Anna perunan loistaa aterian pääraaka-aineena. Isosta kattilallisesta keitettyjä pottuja syntyy ruokaisa kirkas perunasalaatti.
Lehtikaalia, kikherneitä & fetaa

Kata illallispöytään lehtikaalia, kikherneitä ja fetaa. Tarjoa herkullisen lisukkeen kanssa esimerkiksi porsaankyljyksiä ja polentaa.
Punajuurta ja jogurttia

Punajuuret, jogurtti ja pikkelöidyt roseepippurit ovat herkullinen lisuke illallispöytään. Valmista kaveriksi esimerkiksi porsaankyljyksiä ja polentaa.
Pikkelöityä kyssäkaalia, päärynää ja katajasuolaa

Pikkelöity kyssäkaali on herkullinen lisuke illallispöytään. Kokkaa kaveriksi esimerkiksi porsaankyljyksiä ja polentaa ja tarjoile puna- tai valkoviinin kera.
Endiivit kaprismajoneesilla ja sardellilla

Helpot ja herkulliset endiivit kaprismajoneesilla ja sardelleilla aloittavat illallisen alkupalatarjoilun. Tarjoa alkupalojen kanssa rieslingiä tai roseeta.
Bloody Mary -katkarapucocktail

Bloody Mary -rapucocktail on kutkuttava versio 1970–luvun klassisesta katkarapucocktailista.
Herneet sinappikastikkeessa

Pakasteherneiden arkisuus katoaa, kun kylvetät ne ranskalaisessa sinappikastikkeessa. Tarjoa herneet esimerkiksi kotona tehtyjen kalapuikkojen kanssa.
Hurmaava papukeitto

Huumaavan aromikas basilikatahna viimeistelee lempeän papusopan.
Basilikarisotto

Surauta tuuheat basilikapuskat sileäksi. Huumaavan aromikas tahna maustaa mehevän risoton.
Hapanimelät ruusukaalit

Eksoottisen hedelmäinen, kukkaisen parfyyminen ja puolimakea valkoviini maistuu herkulliselta itämaisella twistillä tuunattujen ruusukaalien seurassa.
Täytetty kantarellileipä

Kantarellileipä on perjantai-illan herkku, joka kaipaa seurakseen vain vihreää salaattia ja lasillisen viiniä.
Bo SSäm ravunpyrstöistä

Korealainen herkkupala valmistetaan sopivan kovasta salaatista ja ravunpyrstötäytteestä. Pinot Gris -viinin orastava makeus antaa annoksen hentoon mausteisuuteen tyylikästä pyöreyttä ja pehmeyttä.
Kylmäsavustettua silakkaa, matjessilliä, perunavaahtoa ja ruskistettua voita

Hivenen suolainen ja juhlien jälkeiseen aamuunkin sopiva annos, joka tuo Stift viinin hedelmäisyyttä esille. Myös viinin raikkaus tuo yhdistelmään eloisuutta.