Kesäinen karitsatoast

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.
Paistetut ahvenet ja jalapenoguacamole

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.
Vihreät parsat ja sitruuna-ruskeavoivinegretti

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.
Kala-katkarapuleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi. Kala-katkarapuleipä maistuu vuoden ympäri.
Currysillileipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi. Currysillileipä on sillileipien aatelia.
Burrataa ja suolasitruunaa

Suolasitruunasta käytetään ensisijaisesti kuori, mutta myös hedelmäliha tuo upeaa aromaattisuutta patoihin, dippeihin ja marinadeihin. Muista huomioida ruoan maustamisessa sitruunan suolaisuus.
Veriappelsiini-sahramirisotto

Ahh, veriappelsiinilla ja sahramivoilla viimeistelty risotto on helppoa ja suunnattoman herkullista.
Pomelo-rapusalaatti ja verigreippivinegretti

Kruunaa rapusalaatti pomeloilla ja kirpsakalla verigreippivinegretillä.
Sitrustuttifrutti ja tahinikastike

Sitruksia ja tahinia, ahh mikä yhdistelmä!
Peruna-inkiväärikeitto ja yrttiöljy

Battenfeld-Spanier & Kühling-Gillotin viinintekijä Carolin Spanierin lapsuusmuistoissa tuoksuu peruna-rieslingkeitto. Aikuisena hän raikasti klassikkosopan inkiväärillä ja yrteillä.
Kampasimpukkatataki kurkun ja mausteisen soijakastikkeen kanssa

Raikas kampasimpukkatataki on raikasta kevätruokaa ja se saa inspiraationsa Aasiasta.
Feta-pinjansiemenpannuleipä ja tomaatti-rucolasalaatti

Järjestä juhlat ja kata buffapöytään herkullinen pannuleipä ja tomaatti-rucolasalaattia. Tai puolita resepti ja tarjoile viikonlopun brunssipöydässä.
Paahdettu perunasalaatti ja pikkelöity kurkku-retiisilisuke

Järjestä juhlat ja kata buffapöytään herkullista perunasalaattia. Tai puolita resepti ja tarjoile viikonlopun brunssipöydässä.