Kesäinen karitsatoast

Karitsatoast

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.

Paistetut ahvenet ja jalapenoguacamole

Paistetut ahvenet ja jalapenoguacamole

Linnea Vihonen vie retkikokkaamisen uudelle tasolle. Avotulella valmistetuissa eväissä yhdistyvät vaivattomuus ja kotimaisten raaka-aineiden magiikka.

Kala-katkarapuleipä

Kala-katkarapuleipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi. Kala-katkarapuleipä maistuu vuoden ympäri.

Currysillileipä

Currysillileipä

Arkinen voileipä jalostuu smörrebrödinä taideteosmaiseksi juhlaherkuksi. Currysillileipä on sillileipien aatelia.

Burrataa ja suolasitruunaa

Suolasitruuna ja burrataan

Suolasitruunasta käytetään ensisijaisesti kuori, mutta myös hedelmäliha tuo upeaa aromaattisuutta patoihin, dippeihin ja marinadeihin. Muista huomioida ruoan maustamisessa sitruunan suolaisuus.

Peruna-inkiväärikeitto ja yrttiöljy

Peruna-inkiväärikeitto

Battenfeld-Spanier & Kühling-Gillotin viinintekijä Carolin Spanierin lapsuusmuistoissa tuoksuu peruna-rieslingkeitto. Aikuisena hän raikasti klassikkosopan inkiväärillä ja yrteillä.