Meren makua, raikkaita kuplia ja valkoviinien kesäkermaa. Viinilehden toimitus listasi suosikkiviininsä takapihan loikoiluihin, laineiden liplatukseen ja laiskan ilta-auringon katseluun.

Naturalviinit jakavat mielipiteitä. Toni Feri avaa skenen saloja Viinilehden Viinipodin uudessa jaksossa.
Euroopan viinikriisiin on tulossa helpotusta, jos EU-komissio saa ehdotuksensa läpi. Komissio ehdottaa maanosan viinintuotantoon sekä tukia että löysennyksiä lainsäädäntöön.
Luciano Sancassani tuottaa viiniä Valpolicellassa Venetossa, muttei pidä itseään viiniasiantuntijana. Sancassanin mukaan hyvä viini on loistava lähtökohta, mutta se ei yksin riitä. Tarvitaan taitavaa myyntiä ja markkinointia.
Meren makua, raikkaita kuplia ja valkoviinien kesäkermaa. Viinilehden toimitus listasi suosikkiviininsä takapihan loikoiluihin, laineiden liplatukseen ja laiskan ilta-auringon katseluun.
Arvostetun samppanjatalon André Clouet’n omistaja Jean-François Clouet on sirkustirehtöörin veroinen hahmo, joka nimeää niin kellarinsa viinitankit kuin keittiönsä kattilat ja paistinpannut.
Badenin Ortenaussa riesling ja spätburgunder loistavat ilmastoa viilentävän Schwarzwaldin katveessa.
Naturalviinit jakavat mielipiteitä. Toni Feri avaa skenen saloja Viinilehden Viinipodin uudessa jaksossa.
Euroopan viinikriisiin on tulossa helpotusta, jos EU-komissio saa ehdotuksensa läpi. Komissio ehdottaa maanosan viinintuotantoon sekä tukia että löysennyksiä lainsäädäntöön.
Luciano Sancassani tuottaa viiniä Valpolicellassa Venetossa, muttei pidä itseään viiniasiantuntijana. Sancassanin mukaan hyvä viini on loistava lähtökohta, mutta se ei yksin riitä. Tarvitaan taitavaa myyntiä ja markkinointia.
Evästeasetukset
Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön tuottamiseen. Luvallasi hyödynnämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen. Evästekäytäntö