Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Viinin ja ruoan yhdistäminen on helppoa, kunhan muistaa muutaman perussäännön.
Ravintola-alalla on työvoimapula. Pääkaupunkiseudulla keskeinen ongelma ovat asuntojen vuokrat, joihin ei ravintolatyöntekijän palkka riitä.
Gini ja portviini maustavat syksyisen drinkin. Kokeile Runar Helsingin baarimestarien cocktailia.
Alkoholilain uudistus on jumittunut ministeriöön. Mitä tapahtuisi, jos ehdotukset otettaisiin käyttöön omin luvin ja saman tien?
Suomessa ja Ruotsissa on yhtä paljon viininharrastajia, kertoo Altian teettämä pohjoismainen kuluttajatutkimus. Suomalaisten suosikkiviini on ”punaviini”.
”Pappikin innostui ja päätti hankkia kirkon kellariin muutaman tankin, joissa valmistuu nyt ehtoollisviinit.”
Maailmalla julkkisten keskuudessa levinnyt Sirt-dieetti lupaa herkuttelua punaviinillä ja suklaalla....
Vaikka amerikkalaisissa tv-sarjoissa kotirouvat kaatavatkin ylitammisen merlot´n jättimäiseen viinil...
Kokeile tätä! Kesäisen drinkin yllättävä raikastaja löytyy viinikaapistasi. Sideshow Bob 3...
Viini-lehden asiantuntija Antti Rinta-Huumo valkkasi viisi viiniä kesän salaateille. Kurkkaa viinisuositukset!
Kysyimme ravintola BasBasin sommelier Katrina Laitiselta kesällä ajankohtaisia kysymyksiä viinistä. ...
Olutsommelier Maria Markus kutsui muusikko Mikko von Hertzenin maistelemaan alkoholittomia oluita. ...
Kuinka poliitikoilla voi olla vuosikausia aikaa pohtia sitä, saako kaupan kaljapullossa olla 2 grammaa lisää alkoholia, pohtii MIka Vanne.