Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Antti Rinta-Huumo valitsi seitsemän viinivaihtoehtoa joulupöytään. Alkupalojen kanssa kannattaa tarjota kuivahkoja valkoviiniä, pääruoalle käyvät mehevän pehmeät tai kypsän marjaiset punaviinit.
Antti Rinta-Huumo valitsi kolme parasta viiniä pipareiden kaveriksi. Mikä maistuu leivonnan aikana, entä mikä valmiiden pipareiden kanssa?
Oluiden kirjosta löytyy oiva kumppani jouluillalliselle aina alkupaloista jälkiruokaan saakka. Joulu...
Viiniasiantuntijat väittävät, että magnumpulloon pakatut viinit maistuvat paremmilta. Ja erityisen h...
Portugalin persoonallisessa pääkaupungissa tahti hidastuu. Aistit herkistyvät fadomusiikille, satojen vuosien takaiselle arkkitehtuurille ja viineille.
Keitä itse joulun parhaat glögit. Tänä jouluna maistuu karpaloinen punaviiniglögi tai valkoisen ystä...
Miksi yksityisten ravintoloiden palvelu pelaa, mutta ketjukuppiloiden ei, kysyy Viini-lehden kolumnisti Mika Vanne.
Maistelimme joulun makeimmat alkoholiannokset, liköörikonvehdit. Suklaakuoren alta paljastui yllätyksiä ja pääosin hyviä.
Sveitsiläinen Gruyére-juusto tarvitsee rinnalleen luonteikkaan ja hieman makean viinin. Täydellinen ...
Viinin ja ruoan yhdistäminen on helppoa, kunhan muistaa muutaman perussäännön.
Ravintola-alalla on työvoimapula. Pääkaupunkiseudulla keskeinen ongelma ovat asuntojen vuokrat, joihin ei ravintolatyöntekijän palkka riitä.
Gini ja portviini maustavat syksyisen drinkin. Kokeile Runar Helsingin baarimestarien cocktailia.
Alkoholilain uudistus on jumittunut ministeriöön. Mitä tapahtuisi, jos ehdotukset otettaisiin käyttöön omin luvin ja saman tien?