Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Alkoholipolitiikka tuntuu menevän vain hullummaksi, kirjoittaa Viini-lehden kolumnisti Mika Vanne.
Gini ja inkivääriolut yhdistyvät drinkkien maailmanmestari Markus Sillanpään valmistamassa mausteise...
Suomen virallinen kanta etämyyntiin on muuttunut virkamiesten toimesta yllättäen, väärin perustein ja ilman keskustelua, kirjoittaa Juha Berglund.
Siintääkö edessä tipaton tammikuu? Maistelimme alkoholittomia viinejä ja valitsimme joukosta parhaimmat.
Antti Rinta-Huumo valitsi seitsemän viinivaihtoehtoa joulupöytään. Alkupalojen kanssa kannattaa tarjota kuivahkoja valkoviiniä, pääruoalle käyvät mehevän pehmeät tai kypsän marjaiset punaviinit.
Antti Rinta-Huumo valitsi kolme parasta viiniä pipareiden kaveriksi. Mikä maistuu leivonnan aikana, entä mikä valmiiden pipareiden kanssa?
Oluiden kirjosta löytyy oiva kumppani jouluillalliselle aina alkupaloista jälkiruokaan saakka. Joulu...
Viiniasiantuntijat väittävät, että magnumpulloon pakatut viinit maistuvat paremmilta. Ja erityisen h...
Portugalin persoonallisessa pääkaupungissa tahti hidastuu. Aistit herkistyvät fadomusiikille, satojen vuosien takaiselle arkkitehtuurille ja viineille.
Keitä itse joulun parhaat glögit. Tänä jouluna maistuu karpaloinen punaviiniglögi tai valkoisen ystä...
Miksi yksityisten ravintoloiden palvelu pelaa, mutta ketjukuppiloiden ei, kysyy Viini-lehden kolumnisti Mika Vanne.
Maistelimme joulun makeimmat alkoholiannokset, liköörikonvehdit. Suklaakuoren alta paljastui yllätyksiä ja pääosin hyviä.
Sveitsiläinen Gruyére-juusto tarvitsee rinnalleen luonteikkaan ja hieman makean viinin. Täydellinen ...