Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Kansainvälinen Sustainable Wine Roundtable ratkoo kestävän viiniteollisuuden haasteita. Järjestön viestinnästä vastaa Hanna Halmari.
Piemontelaistuottaja Angelo Negro on saanut Equalitas-sertifikaatin vastuullisuudesta viininviljelyssä ja työoloissa. Emanuela Negro pyörittää viinitilaa vanhempiensa ja veljiensä kanssa.
Onko samppanja tekijöilleen luksusjuoma vai arkinen maataloustuote? Helsingin Grand Champagnessa vierailleet viinintekijät kertovat.
Viinilehden Vuoden hanaviinit ovat tyyleilleen uskolliset herkut. Vuoden valkoinen hanaviini on hillityn tyylikäs ja kesäinen sauvignon blanc Ranskasta. Vuoden punainen hanaviini on hurmaavan eloisa ja raikkaan hedelmäinen sekoitus Italian Venetosta.
Spätburgunder, saksalainen Pinot Noir, kasvaa niin Pfalzin viileissä tuulissa kuin Badenin kuumilla rinteillä. Viinintekijöille lajike on todellinen diiva: oikukas, herkkä, elegantti ja jatkuva tutkimusmatka.
Kotimaisessa sesonkiherkussa maistuu valoisa kesäyö. Järvenkylän tilalla Sauvossa poimitaan kuuden viikon ajan mehukasta tankoparsaa.
Mikä on unohtumattomin viinimuistosi? Viini- ja ravintola-alan ammattilaiset kertovat.
Serpentiinit kaulaan, vappupallot kainaloon ja piknikille – säästä riippumatta. Vappuna juhlitaan kevään alkua ja kippistellään lisääntyneelle valolle kuohuvalla. Tässä keväisen raikkaita kuplasuosituksia vappuun!
Viinilehden Vuoden kuohuviinien kärkikolmikkoa dominoi Chardonnay. Vuoden samppanjaksi valikoitui vivahteikkaan briossinen, kypsän hedelmäinen ja moniulotteinen herkku.
Raikas, mausteinen ja elegantin yrttinen grüner veltliner sopii niin kesäherkkujen pariksi kuin auringossa seurusteluun. Sommelier Antero Niemiaho poimi pruuviin neljä ihastuttavaa itävaltalaista.
Viinibaarien tunnelma koostuu viinien lisäksi monesta eri elementistä, joista yksi on musiikki. Kolme viinibaaria paljasti filosofiansa soittolistojensa takana.
Hyväntekeväisyystasting Ukrainan hyväksi järjestetään 17.4.2024 klo 18 Ravintola Hima & Salissa, Kaapelitehtaalla, Helsingissä. Tule Viinilehden tasting-tilaisuuteen maistelemaan Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon suosikkiviinejä – samalla tuet Suomen Punaisen Ristin hätäapua Ukrainassa.