Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Miten Suomesta päädytään viinintekijäksi tai -tuottajaksi maailmalle? Montaa reittiä! Me kysyimme kymmeneltä suomalaiselta viinialan ammattilaiselta, mikä sai heidät lähtemään maailmalle viinin perässä. Outi Jakovirta on yksi heistä.
Vaikka etiketti olisi sama, hanapakkauksessa on eri viiniä kuin lasipullossa. Näin moni väittää. Mutta onko sitten niin?
Miten Suomesta päädytään viinintekijäksi tai -tuottajaksi maailmalle? Montaa reittiä! Me kysyimme kymmeneltä suomalaiselta viinialan ammattilaiselta, mikä sai heidät lähtemään maailmalle viinin perässä. Anna ja Riku Väänänen ovat hyvä esimerkki heistä.
Miten Suomesta päädytään viinintekijäksi tai -tuottajaksi maailmalle? Montaa reittiä! Me kysyimme kymmeneltä suomalaiselta viinialan ammattilaiselta, mikä sai heidät lähtemään maailmalle viinin perässä. Riikka Sukula on yksi heistä.
Miten Suomesta päädytään viinintekijäksi tai -tuottajaksi maailmalle? Montaa reittiä! Me kysyimme kymmeneltä suomalaiselta viinialan ammattilaiselta, mikä sai heidät lähtemään maailmalle viinin perässä. Toni Immanen Pfalzista on yksi heistä.
Miten Suomesta päädytään viinintekijäksi tai -tuottajaksi maailmalle? Montaa reittiä! Me kysyimme kymmeneltä suomalaiselta viinialan ammattilaiselta, mikä sai heidät lähtemään maailmalle viinin perässä. Petra Kujanpää Moselista on yksi heistä.
Miten Suomesta päädytään viinintekijäksi tai -tuottajaksi maailmalle? Montaa reittiä! Me kysyimme kymmeneltä suomalaiselta viinialan ammattilaiselta, mikä sai heidät lähtemään maailmalle viinin perässä. Atte Sukki on yksi heistä.
Miten Suomesta päädytään viinintekijäksi tai -tuottajaksi maailmalle? Montaa reittiä! Me kysyimme kymmeneltä suomalaiselta viinialan ammattilaiselta, mikä sai heidät lähtemään maailmalle viinin perässä. Satu Lappalainen Uudesta-Seelannista on yksi heistä.
Miten Suomesta päädytään viinintekijäksi tai -tuottajaksi maailmalle? Montaa reittiä! Me kysyimme kymmeneltä suomalaiselta viinialan ammattilaiselta, mikä sai heidät lähtemään maailmalle viinin perässä. Pia Merrick Australiasta on yksi heistä.
Tässä Viinilehden 50 + 5 vinkkiä kesäisiin terasseihin, ravintoloihin ja elämyksiin. Oli kohteenasi pääkaupunkiseutu, Länsi-Suomi tai vaikka Savo, tästä listasta löydät vinkit kesäreissuille.
Unohtumattomin grilli-ilta syntyy mehevistä hampurilaisista ja italialaisesta punaviinistä. Tämä yhdistelmä jää takuuvarmasti mieleen.
Abruzzon viinialueella sijaitseva Cantina Zaccagnini -tila tuottaa luonteikkaita ja monipuolisia ruokaviinejä, jotka sopivat erinomaisesti niin grilliruokien kuin kevyempien lounaiden kaveriksi.
Varhaisperuna, uusi peruna, neitsytperuna – rakastetulla herkulla on monta nimeä. Moni syö uudet perunat pelkän voin kanssa, mutta kokeile myös grillaamista. Tai tee uusista perunoista muiden kesäkasvisten kanssa muhkea salaatti.