Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Alku- eli naturalviinit ovat monien huulilla. Mutta mitä ne ovat? Miten alkuviinien valmistus eroaa ”tavallisista viineistä”? Ota termit haltuun, puhu natua.
Ranskassa syntynyt natural-liike on levittäytynyt lähes kaikille viinintuotantoalueelle ja löytänyt ihailijansa ympäri maailmaa. Suomessa ollaan vasta pääsemässä naturalviinien makuun.
Kun viiniharrastus etenee tasolle, jossa vähän väliä tulee tarve tarkistaa jotakin viiniin liittyvää pikku juttua, on syytä ruveta keräämään käsikirjastoa. Aloita käsikirjaston kokoaminen näistä klassikkoteoksista.
Luonnon makeimmaksi virheeksikin kutsuttu eiswein saattaa tulevaisuudessa olla sukupuuttoon kuollut viinityyli Euroopassa.
Wiesbadenissa vuosittain järjestettävä Grosses Gewächs -tasting esittelee kuivien saksalaisviinien parhaimmiston. Kyllähän ne kaikki oli maistettava.
Viiniasiantuntijat väittävät, että magnumpulloon pakatut viinit maistuvat paremmilta. Ja erityisen h...
Viinin ja ruoan yhdistäminen on helppoa, kunhan muistaa muutaman perussäännön.
Vaikka amerikkalaisissa tv-sarjoissa kotirouvat kaatavatkin ylitammisen merlot´n jättimäiseen viinil...
Kysyimme ravintola BasBasin sommelier Katrina Laitiselta kesällä ajankohtaisia kysymyksiä viinistä. ...
Viini-lehden perustaja ja Château Carsinin isäntä Juha Berglund kertoo, mikä kirja sai hänet innostu...
Lakritsin suosio kasvaa kohisten. Baskeri & Basso -ravintolan sommelier Katrina Laitinen kertoo viinivinkit herkun seuraan.
Viinintekijä Julien Schaal uskoo, että kuiva riesling on jatkossakin Alsacen valtti.