Tilaa lehti ja liity mukaan viininystävien joukkoon.
Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 134,90 €. Vuosikerta sisältää 6 runsasta lehteä täynnä herkullista viinitietoutta suomalaiselle kuluttajalle.
Viro. Miksi tyytyä tuttuun Tallinnaan, kun voi myös kyläillä kotiravintolassa, kylpeä marjaviinissä ja yöpyä ylellisesti vanhassa kartanossa? Lahemaalla, pienen ajomatkan päässä Tallinnasta, on paljon koettavaa.
Jos lomailet Nizzassa, varaa aikaa myös Paloma Picasson suosimalle rannalle ja huvilalle, jota ympäröi seitsemän puutarhaa.
Los Angeles on rento metropoli, jossa voi syödä maan mielenkiintoisimmissa ravintoloissa. Lue matkajuttu enkelten kaupungista!
Champagne, Ranska. Legendaarisen samppanjantekijän Anselme Selossen ja hänen Corinne-vaimonsa hotelli on tyylitietoisen herkkusuun ykkösvalinta.
Klassiselta Bordeaux’n viinialueelta löytyy niin museollinen viiniä, karamellisoituja rommileivoksia kuin sähkökaapissa metelöiviä sammakoitakin. Lue juttu!
Trendikkäimmissä cocktailbaareissa sekoitellaan nyt drinkkejä mezcalista, mutta mehikasvijuoma saa alkunsa hyvin perinteisissä oloissa Meksikossa. Sami Yaffa ja Meeri Koutaniemi kävivät tutustumassa mystistäkin mainetta kantavan juoman valmistukseen.
Mitäpä jos yhdistäisi Espanjan-lomaan myös patikoinnin vuoristossa? Alppimaisen jylhiin vuoristomaisemiin ajaa Barcelonsta kolmessa tunnissa.
Kanarialla on maine. Monille saariryhmä on synonyymi sille, mikä kaikki turismissa on pielessä. He ovat väärässä, mutta älkää kertoko sitä heille. Me muut voimme matkata saarista herkullisimmalle ja yllättyä positiivisesti.
Ilmaston lämpenemisestä on ollut hyötyä Kanadan Nova Scotian viininviljelijöille. Tulevaisuuden odotukset on ladattu erityisesti kuohuviineihin.
Tampereella kulinaristia hymyilyttää. Uusia ravintoloita, baareja ja kahviloita aukeaa ilahduttavaa tahtia ja joukossa on todellisia helmiä. Manse on kerrassaan mainio ruoka- ja viinimatkakohde.
Jotain uutta, jotain vanhaa. Argentiinan muhkeissa punaviineissä maistuu nyt aiempaa enemmän rypäleiden puhtaus ja kasvupaikka.
Viinimatkailijan on helppo rakastua Sloveniaan. Varsinkin Primorskan alue on täynnä kiinnostavia pieniä viinitiloja.
Madeira ei ole vain väsähtänyt jälkiruokaviini, vaan monipuolinen ja mielenkiintoinen viinityyli, jolla on edessään loistava tulevaisuus. Näin uskovat Madeiran tuottajat, jotka satsaavat nyt laatuun ja ikäännyttämiseen.