Glögi hehkumaan!

glögi

Glögikausi on taas täällä. Vaihtoehtoja riittää lämpimästä kylmään, punaisesta valkoiseen ja väkevästä alkoholittomaan. Kippis!

Omenakuohuviiniä Suomesta? Oi kyllä!

Omenakuohuviini

Omenatarhalla Rymättylässä kasvaa vaatimattoman näköisiä talviomenoita. Älä anna ulkonäön hämätä, niistä syntyy samppanjamenetelmällä kotimaista omenakuohuviiniä.

5 x aito siideri ruokapöytään

Siideri

Aito siideri tehdään paikallisista omenoista. Myös kotimaisesta raaka-aineesta syntyy ryhdikäs ja hapokas siideri, joka toimii monessa: aperitiivina, ruokajuomana ja nautiskelussa.

Kesän suosikkioluet ja mielenkiintoisimmat uutuudet

Kesäoluet ja mielenkiintoiset uutuudet

Tänä kesänä olutvalikoimassa on entistä enemmän hedelmäisiä hapanoluita, sameita New England -henkisiä IPA-oluita, raikkaita lagereita – ja matala-alkoholisia vaihtoehtoja. Olutasiantuntija arvioi mielenkiintoisimmat uutuudet ja valitsi kesäsuosikkinsa.

Terassikauden raikkain drinkki on inkiväärinen valkkaritonic

valkoviinicocktail

Kun aurinko porottaa, on aika kaivaa terassikalusteet varastosta. Kevätauringon paahtaessa maistuu matala-alkoholinen, kevyt ja raikas valkoviinicocktail. Muscat-rypäleestä valmistettu valkkari on aromaattinen ja kevyen mausteinen. Viinin lisäksi drinkki saa tujauksen inkivääriä ja sitruunaa ja se pidennetään laadukkaalla tonicilla.