viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Kamptalin huikea riesling graavilohi-kulhopastalle

33 / 2018 Antti Rinta-Huumo

Valkoviini Niederösterreich

Pecorinoraasteella viimeistelty graavilohi-kulhopasta valmistuu käden käänteessä

Ainekset

4 annosta
munaton
15 min + 15 min pastan keittämiseen
*
150 g graavilohiviipaleita
1 punainen chili
1/2 pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi
1 limetin mehu
3 rkl oliiviöljyä
250 g caserecce-tai penne-pastaa
vettä
suolaa
1 dl pecorinoa tai manchegoa raastettuna
1 dl korianteria hienonnettuna
sormisuolaa

Valmistusohje

1. Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi.
2. Huuhtele chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot. Hienonna chili. Kuori ja hienonna punasipulinpuolikas ja valkosipulinkynsi.
3. Sekoita tarjoilukulhossa graavilohi, chili, punasipuli, valkosipuli, limettimehu ja oliiviöljy.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisen ajan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
5. Valuta pasta lävikössä. Sekoita pasta kuumana graavilohiseoksen joukkoon.
6. Lisää joukkoon pecorinoraaste ja hienonnettu korianteri. Ripottele päälle vielä hieman sormisuolaa. Tarjoile heti kuumana tai jäähtyneenä pastasalaatin tapaan.

Resepti: Suvi Rüster Kuva: Sami Repo

Edellisen viikon viinivinkki

Pfalzin kuplia rapusalaatille ja samettiselle keitolle

Spürnasen Riesling Brut 2016

Kuohuviini Saksa
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä