viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Jogurtti-valkosuklaavaahto, marinoituja marjoja

26.06.2012 Antti Vahtera

Käytä vadelmia, mansikoita, mustikoita, punaisia viinimarjoja yhdessä tai erikseen pakasteesta (paitsi jos saat hyviä tuoreita). Kiehauta vesi, lisää sokeri. Jäähdytä ja halutessasi mausta appelsiiniliköörillä. Kaada liemi marjojen päälle ja anna mehustua 2-3 tuntia. Sekoita jogurtti, sokeri, raastettu limen kuori ja mehu. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita maustamattoman jogurtin kanssa. Lisää kevyesti vaahdotettu […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

(4 hengelle)

Marinointiin

1 l marjoja

2 dl vettä

50 g sokeria

tilkka appelsiinilikööriä

Vaahto

2 dl maustamatonta jogurttia

50 g sokeria

100 g valkosuklaata

1 vaniljatangon sisus

1 lime- sitruuna

3 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Käytä vadelmia, mansikoita, mustikoita, punaisia viinimarjoja yhdessä tai erikseen pakasteesta (paitsi jos saat hyviä tuoreita). Kiehauta vesi, lisää sokeri. Jäähdytä ja halutessasi mausta appelsiiniliköörillä. Kaada liemi marjojen päälle ja anna mehustua 2-3 tuntia.

Sekoita jogurtti, sokeri, raastettu limen kuori ja mehu. Sulata valkosuklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita maustamattoman jogurtin kanssa. Lisää kevyesti vaahdotettu kerma. Tarjoile marjat ja vaahto jääkylminä.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Kysyimme guruilta: ensi vuoden viinitrendit

19.11.2024 Teksti ja kuvat Wenla Wallin

Mikä beaujolais nouveau?

19.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä